0.7 C
București
luni, 25 noiembrie 2024
AcasăLifestyleReţeta săptămânii: Fish&Corn by Marin Cristian

Reţeta săptămânii: Fish&Corn by Marin Cristian

Ingrediente pentru 2 persoane;

300 gr   Sardine proaspete

2 buc    Porumb dulce

200 ml   Otet de mere

200 ml   Suc de lamaie

50 ml    Ulei de masline.

50 gr     Unt

         Sare

         Piper macinat

         Piper boabe

         Foi de dafin

 

Porumbul se taie pe jumatate si se fierbe bine in apa cu sare.

Sardinele se curata de cap si de interior, se spala se pun intr-un vas la marinat cu otetul, sucul de lamaie, sare, foi de dafin si piper boabe (ideal cateva ore).

Porumbul se unge cu putin ulei si se gateste pe gril, pana devine usor rumen. Cand este gata, se unge cu unt topit si piper, se taie usor pe langa tulpina, apoi se aseaza pe farfurie.

Sardinele se scot pe hartie de bucatarie pentru excesul de lichid (marinata), se ung cu ulei de masline si se gatesc pe ambele parti intr-o tigaie bine incinsa. Se aseaza peste porumb si asezoneaza cu frunze de oregano.

 Chef Cristian Marin

Cristian Marin        Facebook

Cristianmarin_cuisine  Instagram

Ohvaz.ro

https://www.facebook.com/cristian.marin.7549185

 

Cele mai citite

Fermierii cer credite pe termen lung, băncile promit creșterea finanțării în agricultură

Fermierii din România reclamă dificultăți în accesarea capitalului și solicită împrumuturi pe termen lung, de 20 până la 40 de ani, pentru a putea...

Referendumul din București: Peste 60% răspunsuri „Da” la toate cele trei întrebări

Rezultatele parțiale ale referendumului organizat duminică în Capitală arată o susținere majoritară pentru cele trei propuneri supuse votului. Conform datelor anunțate de Autoritatea Electorală Permanentă...

Călin Georgescu, surpriza primului tur, a alergat sub radar

Creșterea spectaculoasă din sondaje din ultimele săptămâni a fost consolidată, în ciuda controverselor legate de campania sa pe rețelele sociale Călin Georgescu, unul dintre cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă