17.7 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSocialPovestea femeii ucisă de soț în fața copilului în locuința lor din...

Povestea femeii ucisă de soț în fața copilului în locuința lor din Voluntari

Veronica, o femeie din Voluntari, a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, Cristi, alături de care avea o căsnicie de 15 ani.

Crima, sub ochii copilului

Oribila crimă a avut loc chiar sub ochii fiului ei, moment în care victima a fost înjunghiată de mai multe ori.

Veronica a trăit un calvar timp de 15 ani alături de Cristi, soțul ei. Pentru că se săturase de chin, femeia a vrut să divorțeze și lupta pentru costudia copilașilor ei, un băiat și o fată.

Revoltat după ce a primit o citație acasă cu privire la separare, bărbatul a consumat băuturi alcoolice și a mers la soție pentru a cere explicații, potrivit Observatornews.ro

Veronica se săturase să ducă o viață plină de suferință și lacrimi, iar în cele din urmă a avut curajul de a băga divorț, dar, din păcate, această decizie i-a adus sfârșitul. Cristi a fugit de la locul faptei imediat după ce a comis crima.

Cristi, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore astăzi. Judecătorul a cerut arestarea preventivă a bărbatului, iar oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor califiicat.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă