22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaVIDEO: Beckham renunță la contul de Instagram - Îl predă medicului din...

VIDEO: Beckham renunță la contul de Instagram – Îl predă medicului din Ucraina

Fostul căpitan de fotbal al Angliei, David Beckham, și-a predat contul de Instagram unui medic care ajută femeile să nască în orașul Kharkiv, din estul Ucrainei.

„Bună tuturor, îi voi preda instagramul meu Irinei, șefa centrului regional perinatal din Harkov, Ucraina. Aceasta ajută mamele însărcinate să nască în siguranță.”

Fostul căpitan de fotbal al Angliei, David Beckham, a predat contul său de Instagram și cei 71 de milioane de urmăritori unui medic din orașul Kharkiv, din estul Ucrainei.

„Pe timp de pace, sunt șeful centrului regional perinatal din Harkov și anestezist pentru copii. Astăzi am să vă arăt cum lucrăm pe timp de război și vă voi spune cine am devenit în aceste zile de război”.

Harkov a fost lovit de rușii care au distrus multe clădiri de când Moscova a lansat luna trecută ceea ce numește „operațiune specială” în Ucraina.

Irina, al cărei nume de familie nu a fost dat, a postat videoclipuri dintr-un subsol unde spunea că femeile însărcinate și mamele au fost evacuate în prima zi de război.

Ea a împărtășit și imagini cu nou-născuții dependenți de generatoare de oxigen, care au fost donate de UNICEF.

Președintele rus Vladimir Putin spune că operațiunea are ca scop dezarmarea Ucrainei și îndepărtarea naționaliștilor periculoși.

Națiunile occidentale îl numesc un război agresiv.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă