22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaAnalist: Rusia trece la tactici mai brutale

Analist: Rusia trece la tactici mai brutale

Un analist de la Royal United Services Institute (RUSI) a declarat pentru Reuters că Rusia trece la „tactici mai brutale” după ce a descris invadarea Ucrainei drept o „operațiune prost executată”.

Cercetătorul în domeniul securității europene la RUSI, Ed Arnold, a spus că schimbarea de tactică a avut loc marți, 1 martie.

El a subliniat că trupele ruse din teren nu au cunoscut detaliile operațiunii decât foarte târziu, ceea ce înseamnă că soldații nu s-au putut pregăti.

Analistul a spus că una dintre provocările pentru Ucraina a fost să pună mâna pe muniția care se află în prezent în Polonia.

Arnold a subliniat, de asemenea, diferența cheie acum dintre Rusia și Ucraina, care era moralul. El a descris moralul ucrainenilor drept „înalt”.

„Rușii au moralul foarte scăzut și vor deveni mai puțin semnificativi”, a spus el.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Victorie răsunătoare pentru echipa lui Xavi Pascual în Liga Campionilor!

Fostul antrenor dinamovist Xavi Pascual a obținut o victorie impresionantă la cârma echipei Veszprem, învingând PSG cu scorul de 41-28 în grupele Ligii Campionilor...

Surpriza din tribune la Monaco – Barcelona. Michael Jordan, prezent la meci

Michael Jordan, legenda baschetului și considerat cel mai bun jucător din toate timpurile, a fost prezent pe Stade Louis II la meciul dintre AS...

Fonduri Elvețiene: Oxigen financiar pentru IMM-urile din România

Peste 55 de milioane de franci elvețieni sunt la dispoziția IMM-urilor pentru investiții în sectorul productiv Ministrul Marcel Boloș și ambasadorul Elveției în România, Massimo...
Ultima oră
Pe aceeași temă