17.1 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSocialEvenimentPolitician de 36 de ani รฎmpuศ™cat mortal la o partidฤƒ de vรขnฤƒtoare...

Politician de 36 de ani รฎmpuศ™cat mortal la o partidฤƒ de vรขnฤƒtoare | VIDEO

Un politician a fost รฎmpuศ™cat mortal la o partidฤƒ de vรขnฤƒtoare. Bฤƒrbatul avea 36 de ani ศ™i era consilier PRO Romรขnia. El a fost ucis chiar de naศ™ul sฤƒu, care face parte din PSD. Tragedia s-a petrecut pe fondul de vรขnฤƒtoare din Deta.

Incindentul s-a petrecut vineri dupฤƒ-amiazฤƒ, รฎn apropiere de Banloc. Un vรขnฤƒtor a fost รฎmpuศ™cat de un coleg care ศ›intea dupฤƒ niศ™te fazani ศ™i care era chiar naศ™ul sฤƒu, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Firul poveศ™tii. Cum s-a รฎntรขmplat tragedia

Bฤƒrbaศ›ii se aflau la vรขnฤƒtoare รฎmpreunฤƒ cu cรขinii lor, sรขmbฤƒtฤƒ, รฎn jurul prรขnzului. Vรขnau fazani, iar รฎn zona respectivฤƒ se aflau foarte multe pฤƒsฤƒri. La un moment dat, unul dintre vรขnฤƒtori a observat cฤƒ ceva se miศ™cฤƒ. Nu a mai stat pe gรขnduri ศ™i a apฤƒsat imediat trฤƒgaciul, convins cฤƒ va doborรฎ un fazan. Din pฤƒcate, l-a nimerit chiar pe finul sฤƒu,iar victima a cฤƒzut seceratฤƒ la pฤƒmรขnt ศ™i a murit pe loc. Din pฤƒcate, tรขnฤƒrul nu a mai avut nici o ศ™ansฤƒ, cฤƒci fusese รฎmpuศ™cat รฎn piept, de la numai cรขศ›iva metri distanศ›ฤƒ.

Bฤƒrbatul vinovat de accident, speriat, a sunat imediat la 112. De รฎndatฤƒ, la faศ›a locului au ajuns ambulanศ›a ศ™i un elicopter SMURD. รŽnsฤƒ, ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvatฤƒ, iar medicii au fost nevoiศ›i sฤƒ constate decesul.

Acum, procurorii ศ™i poliศ›iศ™tii au demarat cercetฤƒrile pentru a stabili cum s-a produs tragedia. Din primele informaศ›ii, se pare cฤƒ partida de vรขnฤƒtoare se desfฤƒศ™ura legal, iar participanศ›ii aveau autorizaศ›ie, atรขt pentru arme, cรขt ศ™i pentru a vรขna.

Politician รฎmpuศ™cat: Declaraศ›iile reprezentanศ›ilor IPJ Timiศ™

โ€žPoliศ›iศ™tii Secศ›iei 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul cฤƒ, pe fondul de vรขnฤƒtoare din Deta a fost organizatฤƒ o partidฤƒ de vรขnฤƒtoare รฎn urma cฤƒreia, un bฤƒrbat, de 36 de ani, a fost รฎmpuศ™cat accidental de un alt bฤƒrbat, de aceeaศ™i vรขrstฤƒ. รŽn urma incidentului, bฤƒrbatul a decedat. Poliศ›iศ™tii efectueazฤƒ cercetฤƒri sub aspectul sฤƒvรขrศ™irii infracศ›iunii de ucidere din culpฤƒโ€, a transmis, รฎntr-un comunicat, IPJ Timiศ™.

Citiศ›i Romรขnia Liberฤƒ ศ™i pe Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...

Hei, coศ™mar, coศ™marโ€ฆ

De la un timp, noaptea, am coลŸmaruri. Pentru cฤƒ totuลŸi sunt un om echilibrat, am hotฤƒrรขt sฤƒ visez ziua, cu ochii deschiลŸi. De...

Morศ›i de beศ›i

Peste 260 de schelete umane au fost descoperite รฎn ultimele patru luni cu ocazia descฤƒrcฤƒrii arheologice a zonei unde urmeazฤƒ sฤƒ se construiascฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ