22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăEconomieEconomie internăMarius Budăi nici gând să demisioneze

Marius Budăi nici gând să demisioneze

Marius Budăi este pe lista miniștrilor care nu mai sunt doriți în Coaliție. În ciuda acestor tensiuni, șeful de la ministerul muncii stă liniștit și nici nu vrea să audă de plecare.

Întrebat de jurnaliști când își va da demisia, ministrul s-a făcut că nu înțelege întrebarea și a dat un răspuns evaziv.

„Când o să am aceste informații și va fi ceva oficial, comentez”, a declarat Budăi, pe holul Palatului Parlamentului, întrebat despre presiunile din PNL și intenția de a demisiona.

Budăi știe sigur că PNRR se poate renegocia

Liberalii nu-l mai vor pe Budăi la muncă ca urmare a declarațiilor nejustificate legat de PNRR. Ministrul Budăi însă o dă înainte cu această afirmație și crede că se poate face.

„Cu siguranță. Se poate negocia și se va negocia în momentul în care coaliția va lua decizia. S-a format un grup de lucru în cadrul coaliției. Când se va lua o decizie, se va comunica.”, a mai declarat ministrul muncii.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...

Raya a salvat-o pe Arsenal de la eșec! Portarul spaniol a avut o paradă uluitoare

David Raya, portarul lui Arsenal, a fost protagonistul unei duble parade impresionante care a salvat echipa sa în meciul împotriva Atalantei, scor 0-0, din...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...
Ultima oră
Pe aceeași temă