22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSocialReacția Poliției, după ce un microbuz a tras o sanie cu copii...

Reacția Poliției, după ce un microbuz a tras o sanie cu copii – VIDEO

Gestul inconștient al unui șofer de microbuz nu a rămas nesancționat de polițiști, după ce acesta a legat o sanie plină cu copii pe care a tratactat-o pe un drum național.

Poliția l-a amendat în urma apariției imaginilor

În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care 6 copii și tineri sunt tractați cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta și dispunerii măsurilor legale.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Stațiunii Semenic.Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din județul Hunedoara.

Acesta a fost invitat la sediul poliției, urmând a fi sancționat contravențional, pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea, cu amendă cuprinsă între 870 și 1.160 de lei.

Polițiștii trag un semnal de alarmă că aceste cazuri să nu se mai repete

Momentul în care o sanie plină de copii este trasă de un microbuz

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Monaco a învins-o pe Barcelona! Cine e puștiul minune care a adus victoria

George Ilenikhena, autorul golului de 2-1 în meciul dintre Monaco și Barcelona, a devenit deja un specialist în stabilirea de recorduri. La doar 18 ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă