16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăPoliticăNume vehiculate pentru Ministerul Cercetării. Cu cine va fi înlocuit Florin Roman

Nume vehiculate pentru Ministerul Cercetării. Cu cine va fi înlocuit Florin Roman

Nume vehiculate pentru Ministerul Cercetării. Florin Roman și-a dat demisia din funcția de ministru după ce a fost acuzat de plagiat și CV mincinos. Acum, PNL se grăbește să vină cu un nou nume la șefia ministerului Cercetării și Digitalizării.

Surse liberale au declarat pentru HotNews că în interiorul partidului sunt discutate mai multe propuneri.

Numele lui Pavel Popescu și cel al lui Robert Sighiartău sunt propunerile PNL pentru portofoliul de la ministerul Digitalizării.

Nume vehiculate pentru Ministerul Cercetării: Pavel Popescu și Robert Sigartău

Pavel Popescu este deputat de Timiș și ocupă funcția de secretar al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din Camera Deputaților.

Robert Sighiartău este deputat de Bistrița, și fusese luat în calcul, la un moment dat, pentru funcția de ministru al Muncii, de-a lungul celor trei săptămâni de criză politică.

Deocamdată, interimatul la șefia ministerului Cercetării și Digitalizării a fost preluat de ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Florin Roman, acuzat de plagiat și de CV mincinos, și-a dat demisia, miercuri, din funcția de ministru al cercetării și digitalizării. A avut un mandat de doar trei săptămâni.

Citiți România Liberă și pe Google News

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Mihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja a pierdut primul meci în calitate de antrenor principal al echipei daneze Vejle, scor 1-2 împotriva lui FC Copenhaga, după ce formația...

FCSB anunță noua țintă! Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrei Vlad

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat transferul portarului ceh Lukas Zima (30 de ani) pentru iarnă, acesta urmând să vină de la Petrolul Ploiești. FCSB...

Ungaria oferă laptopuri gratuite elevilor, în timp ce România retrage tabletele distribuite în pandemie

Ungaria derulează cu succes un program național de sprijin educațional, prin care elevii din clasele a V-a și a IX-a primesc laptopuri gratuite din...
Ultima oră
Pe aceeași temă