16.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăMusicLegendarul muzician mexican, Vicente Fernández a murit la vârsta de 81 de...

Legendarul muzician mexican, Vicente Fernández a murit la vârsta de 81 de ani

Legendarul muzician mexican, Vicente Fernández, a murit la vârsta de 81 de ani. Fernadez s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate în ultimii ani. Fiul său a spus săptămâna trecută că Fernadez a intrat într-un „moment critic”, potrivit Insider.

Vincente Fernández, legendarul muzician mexican cunoscut pentru cântecele care includ „El rey” și „Por tu maldito amor” a murit la vârsta de 81 de ani, potrivit unei postări pe contul său oficial de Instagram.

Potrivit unui raporr, acesta era internat de câteva luni în spital după ce a căzut la ferma sa și s-a rănit destul de grav. Ferandez s-a accidentat la coloana cervicală în timpul incidentului.

El a primit tratament într-o unitate de terapie intensivă și a avut nevoie de un ventilator.

Acesta se confrunta cu probleme de sănătate de ani de zile. Printre acestea, se numără îndepărtarea întregului ficat într-o intervenție chirurgicală din 2012 pentru a scăpa de o tumoare, tromboză pulmonară în 2013 și intervenția chirurgicală pentru îndepărtarea a trei hernii în 2015.

A suferit și o intervenție chirurgicală la gât în luna august a acestui an, în Guadalajara, Mexic. La începutul verii, el a fost internat pentru o infecție a tractului urinar.

Fiul său, Vicente Fernández Jr., a declarat reporterilor săptămâna trecută că tatăl său trece printr-un „moment critic”.

Fernández, cunoscut sub numele de „El Rey of Rancheras”, a lansat peste 100 de albume de-a lungul carierei sale de cinci decenii. A fost considerat cel mai faimos cântăreț ranchera din toate timpurile. A apărut în peste 35 de filme și a vândut peste 65 de milioane de albume, câștigând trei premii Grammy și opt premii Latin Grammy.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...

Inteligența artificială de pe Apple va fi disponibilă în mai multe limbi

Apple a anunțat că va extinde numărul limbilor suportate de inteligență artificială, Apple Intelligence, începând cu anul viitor. Inteligența artificială de pe Apple va fi...

Drăgușin, criticat după meciul din Carabao Cup! Tottenham a învins dramatic pe Coventry

Deși Tottenham a reușit să întoarcă scorul și să se califice în optimile Carabao Cup, prestația fundașului Radu Drăgușin a fost criticată dur de...
Ultima oră
Pe aceeași temă