15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportAtletismUsain Bolt: "Dovleacul este cea mai bună gustare înainte de un antrenament"

Usain Bolt: “Dovleacul este cea mai bună gustare înainte de un antrenament”

Usain Bolt a spus că masa lui preferată înainte de antrenament sunt fost dovlecii și ignamele. Dovleceii și ignamele sunt surse bogate în nutrienți și carbohidrați. De asemenea, îmbunătățesc funcția musculară și nervoasă și pot îmbunătăți vederea, scrie Insider.

Performanțele olimpice istorice ale lui Usain Bolt au fost parțial alimentate de dovlecei.

Deținătorul recordului olimpic și mondial, în vârstă de 35 de ani, Usain Bolt, a spus că dovlecii și ignamele au fost printre alimentele sale preferate înainte de antrenament în timpul carierei sale de sprint.

„Îmi plac ignamele, dovleceii și chestiile de genul acesta. Astea au fost principalele gustări pe care le-am încercat înainte de antrenament”, a spus Bolt.

Dovleceii și ignamele au un conținut relativ scăzut de carbohidrați și oferă un plus de energie înainte de cursă sau antrenament. Dovleceii, în special, au un conținut scăzut de calorii și sunt surse bogate în nutrienți și proteine.

Cu toate acestea, pe măsură ce ziua trece, Bolt spune că elimină complet carbohidrații. Își încheie ziua cu o masă ușoară. cu verdeață și proteine. Astfel se menține slab.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă