15 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăLifestyleCe nu trebuie să lipsească din coșurile cadou de Crăciun

Ce nu trebuie să lipsească din coșurile cadou de Crăciun

Coșurile cadou de Crăciun sunt o modalitate elegantă și mereu inspirată de a transmite gândurile tale celor apropiați, în apropierea Sărbătorilor. Dar, în alegerea celor mai potrivite, trebuie să luăm în calcul câteva elemente care nu trebuie să lipsească! Află mai jos care sunt acestea și alege cele mai frumoase coșuri cadou de Crăciun!

Coș cadouri de Crăciun

Luna decembrie, cea în care ne pregătim să îi întâmpinăm pe Moș Nicolae și Moș Crăciun este una în care ne simțim din nou copii și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce cadouri găsim în ghetuțe sau sub brad. Dar, în același timp, ne face o reală plăcere să oferim la rândul nostru câte o mică atenție și celor care ne sunt alături, fie că este vorba despre membrii familiei, rude, prieteni, colegi de serviciu, colaboratori sau parteneri de afaceri. Cu toate acestea, hai să recunoaștem, este destul de dificil să găsești acel cadou perfect, pe care toată lumea să îl adore. Aici intervenim noi, cu o sugestie căreia nu îi poți rezista, și care este pe placul tuturor: coșurile cadou.

Un gest care nu trece niciodată neobservat

Indiferent cine este destinatarul coșului nostru cadou, va fi de-a dreptul cucerit de această idee interesantă, una care îmbină și utilul, dar și frumosul. Iar dacă reușești să oferi și un plus de personalitate darului tău, atunci chiar poți spune că ai reușit să îl găsești pe cel perfect. În continuare, avem chiar și câteva sugestii de produse care ar trebui să se găsească în coșul tău cadou.

Coș cadouri de Crăciun

O sticlă de băutură de bună calitate

În aproape orice coș cadou oferit în dar unei persoane adulte nu are cum să lipsească o sticlă cu o băutură de bună calitate. Nu contează că optezi către ceva tărie, cum ar fi un coniac bun sau un whiskey ”cu greutate”, ori poate un vin de colecție, important este ca ea să nu lipsească, deoarece în acest fel coșul tău cadou capătă nu doar ceva mai mult stil și eleganță, dar și acea unicitate pe care ți-o dorești.

Dacă nu știi gusturile persoanei respective în materie de băuturi alcoolice, atunci încearcă să ieși puțin din tipare cu băuturi care nu sunt chiar atât de ușor de întâlnit pe piață, pe care nu oricine le poate achiziționa, nu atât din punctul de vedere al prețului, cât al condițiilor speciale impuse de producători. Masa tradițională de Crăciun sau de anul Nou poate fi un bun prilej pentru a deschide sticla adusă de tine și de a vă bucura împreună de gestul tău.

Dulciuri de sezon

Dulciurile de sezon nu au voie nici ele să lipsească dintr-un coș cadou oferit cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, chiar dacă destinatarul darului tău a trecut de ceva vreme de vârsta idilică a copilăriei. De regulă, la o astfel de ocazie nu ai cum să dai greș cu tradiționalul cozonac românesc, iar dacă vrei să ridici puțin ștacheta, un panettone este la fel de apreciat. Nu uita nici de cutia de bomboane de ciocolată, și eventual câteva batoane de scorțișoară legate frumos, cu o panglică subțire, o combinație dintre roșu și verde, culorile tradiționale ale Crăciunului.

Preparate de lux

Nu este obligatoriu să se regăsească în fiecare coș cadou oferit cu ocazia Crăciunului, dar dacă este vorba despre persoane speciale sau parteneri de afaceri, se merită să investești și în așa ceva. Gestul tău nu va trece deloc neobservat.

Cafea sau ceai

O cutie de cafea sau ceai, de bună calitate, pe care cel care primește coșul cadou nu le consumă în mod obișnuit sunt perfecte, pentru că îi oferă prilejul să încerce ceva nou, ceva ce în mod normal și-ar fi refuzat, din cauză că era un moft prea mare, și nu o necesitate.

Mici cadouri simbolice

Un mic cadou simbolic, strecurat printre produsele din coșul cadou va reprezenta o surpriză mai mult decât plăcută. Alege obiecte care se potrivesc bine cu Sărbătorile de Iarnă, cum ar fi lumânări parfumate, un clopoțel, o jucărie pentru copii… sunt foarte multe cele spre care îți poți îndrepta alegerea.

Produse tradiționale

În afară de desfacerea cadourilor, care este cel mai așteptat moment de Sărbători? Evident, masa de Crăciun, alături de toți cei dragi. Și ce farmec ar avea această masă dacă pe ea nu s-ar afla și numeroase preparate tradiționale, foarte apreciate de toți românii. Prin urmare, din coșul tău cadou nu are voie să lipsească măcar un astfel de produs, unul preparat așa cum trebuie, după metode cât mai străvechi. Nu este obligatoriu să fie unul din carne de porc, dacă știi că nu se consumă așa ceva, avem produse tradiționale delicioase și din legume sau pește, care pot fi la fel de apreciate.

Un mic gest de apreciere pentru femei

Dacă destinatarul coșului tău cadou este o reprezentantă a sexului frumos, poți să arăți că te-ai implicat personal în conceperea acestui dar, oferind pe lângă alte produse, și ceva cosmetice despre care știi că sunt preferatele ei, și le va folosi cu mare plăcere. În acest fel, cadoul tău va fi unul mult mai personal, și știm cu toții cât de atente sunt doamnele sau domnișoarele la astfel de gesturi, nu-i așa?

Coșuri cadou pentru persoanele în vârstă

Atunci când vrei să oferi un astfel de dar unei persoane apropiate, dar ceva mai în vârstă, pe lângă produsele tradiționale, sticla de vin și cozonac, un fular tricotat chiar de tine, sau o pereche de mănuși de bună calitate vor fi foarte apreciate.

Coșuri cadou pentru cei mici

Chiar dacă de regulă cei mici sunt mari amatori de jocuri și jucării, vor fi foarte impresionați dacă le oferi un coș cadou, deoarece au impresia în acest fel că îi consideri deja ”oameni mari”. Evident, sticla de băutură nu își mai are locul aici, așa că dulciurile sunt cele care trebuie să fie în prim plan, dar nu uita nici de câteva jucării, ornamente pentru brad sau chiar un accesoriu vestimentar pentru zilele friguroase de iarnă.

Partenerii de afaceri

În cazul partenerilor de afaceri sau a clienților de top, un coș tradițional sau unul cu produse de lux este perfect. Nu uita să ”strecori” printre acestea și ceva care să le amintească mereu de tine, cum ar fi obiecte de birou, instrumente de scris, toate de bună calitate și obligatoriu inscripționate cu logo-ul firmei tale.

Sărbătorile de Iarnă se apropie, așa că începe să te pregătești din timp pentru a găsi darul perfect!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Focuri de armă trase în apropiere de locul în care se afla Donald Trump

Conform unei știri difuzate de Reuters, echipa de campanie a candidatului republican la președinția SUA, Donald Trump, a anunțat duminică faptul că acesta este...

Ciucă a fost desemnat de Consiliul Național al PNL candidat la alegerile prezidențiale

Nicolae Ciucă a fost desemnat cu unanimitate de voturi de cei peste 1.000 de participanți la Consiliul Național al PNL, desfășurat duminică, 15 septembrie,...

Arestat preventiv pentru că și-a agresat sexual fiica vitregă

Un bărbat de 35 de ani, din localitatea Cornești, județul Dâmbovița, a fost arestat preventiv, pentru că și-a agresat sexual fiica vitregă, în vârstă...
Ultima oră
Pe aceeași temă