13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSocialCe a făcut un jandarm din Brăila cu 2000 lei găsiți într-un...

Ce a făcut un jandarm din Brăila cu 2000 lei găsiți într-un ATM

Un jandarm din Brăila care a prins recent, în timpul liber, un hoț, a găsit acum 2.000 de lei în fanta unui ATM şi i-a predat la Poliţie.

Jandarmul aflat, duminică, în timpul liber, a prins un individ la scurt timp după ce a furat geanta unei femei.

Marți dimineață, aflat tot în timpul liber, a mers la un bancomat în cartierul Viziru I din Brăila. A observat o sumă de bani neridicată de persoana care a folosit aparatul înaintea sa, alături de o chitanță.

După ce a mai zăbovit prin zonă, în speranța că persoana care a uitat banii în bancomat se va întoarce, pltutonier major Dumitrașcu Daniel a mers la Poliție și a predat cei 2.000 lei și chitanța aferentă.

„Așadar, dacă cineva se regăsește în relatarea de mai sus, îl rugăm să meargă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru a intra în posesia sumei respective”, transmite Jandarmeria Brăila.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU