17.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015: Gajdosova nu se sperie de Halep. "Este doar o...

Australian Open 2015: Gajdosova nu se sperie de Halep. “Este doar o altă persoană de partea cealaltă a fileului”

Australianca Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a declarat, înaintea turul al doilea al Australian Open, unde o va întâlni pe Simona Halep, că nu are de ce să se teamă de numărul 3 mondial.

"În mod clar ea joacă foarte bine, este numărul trei în lume, dar eu am jucat în ultimele trei săptămâni cu mai multe jucătoare din Top 10, aşa că este doar o altă persoană de cealaltă parte a fileului. Voi merge şi voi juca aşa cum am făcut-o astăzi, aşa cum am făcut-o săptămâna trecută şi voi lupta, voi da totul şi vom vedea cine va câştiga", a spus Gajdosova.

Gajdosova își anunță fanii că va evolua la fel cum a făcut-o cu Alexandra Dulgheru, pe care a eliminat-o în primul tur.

Jarmila Gajdosova, în vârstă de 27 de ani, s-a calificat în premieră în turul doi la Australian Open, după ce în celelalte nouă ediții, la care a participat, ea a fost eliminată încă din prima rundă.

Gajdosova a câştigat de două ori în carieră titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.

Australianca a mai obţinut victorii răsunătoare în debutul acestui an: Andreea Petkovici (Germania, 13 WTA), Dominika Cibulkova (Slovacia, 10 WTA), la Sydney; Ana Ivanovici (Serbia, 5 WTA), la Brisbane.

Simona Halep, locul 3 WTA, şi Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, se vor întâlni, miercuri, în turul doi al turneului de la Australian Open.

Cele mai citite

DIICOT a destructurat o grupare de trafic de persoane și proxenetism

La data de 21 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea...

Ana Maria Pătru a fost achitată definitiv și ȋn al doilea proces intentat de DNA Ploiești. Instanța a concluzionat că ,,Fapta nu există”

Curtea de Apel București a confirmat, pe 14 mai, sentința pronunțată anul trecut de către Tribunalul București, care a declarat-o nevinovată pe Ana Maria...

Trei țări europene recunosc statul Palestina, provocând nemulțumirea Israelului

Încă trei țări europene - Spania, Republica Irlanda și Norvegia - au luat decizia să recunoască statul Palestina, provocând nemulțumirea statului Israel. Teoretic, statul Palestina,...
Ultima oră
Pe aceeași temă