24.5 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒEconomieFoto interviuRegretul actriศ›ei Jane Fonda. Cu ce i-a supฤƒrat vedeta pe veteranii americani

Regretul actriศ›ei Jane Fonda. Cu ce i-a supฤƒrat vedeta pe veteranii americani

Actriศ›a Jane Fonda are remuศ™cฤƒri din cauza unei ศ™edinศ›e foto realizate în anul 1972, în timpul rฤƒzboiului din Vietnam, lângฤƒ soldaศ›ii inamici, informeazฤƒ The Telegraph. Veteranii americani nu au iertat apariศ›ia ei alฤƒturi de soldaศ›ii vietnamezi.

Deschideศ›i galeria foto de mai sus pentru a vedea fotografiile cu care Jane Fonda i-a supฤƒrat pe veteranii americani

Nu este prima datฤƒ când Jane Fonda îศ™i cere iertare pentru fotografia cu titlul „Hanoi Jane”, fฤƒcutฤƒ lângฤƒ soldaศ›i vietnamezi. La mai mult de 40 de ani de la eveniment, actriศ›a rฤƒmâne o trฤƒdฤƒtoare pentru veteranii americani.

În timpul unui eveniment artistic din Maryland, la care a fost invitatฤƒ sฤƒ vorbeascฤƒ, actriศ›a a fost întâmpinatฤƒ de un grup de veterani, care au venit cu pancarte, cu mesajul: „Sฤƒ iertฤƒm? Poate. Sฤƒ uitฤƒm? Niciodatฤƒ”.

Jane Fonda a spus cฤƒ încearcฤƒ, ori de câte ori este posibil, sฤƒ stea de vorbฤƒ cu veteranii, ca sฤƒ le explice întâmplarea.

„Regret ศ™i voi regreta pentru tot restul vieศ›ii mele. Am fฤƒcut o greศ™ealฤƒ uriaศ™ฤƒ, care a determinat foarte mulศ›i oameni sฤƒ creadฤƒ cฤƒ am fost de partea inamicilor”, a spus actriศ›a.

Fotografia a fost fฤƒcutฤƒ în anul 1972, în Hanoi, capitala Vietnamului, într-o vizitฤƒ care milita împotriva rฤƒzboiului. Imaginea o aratฤƒ pe Jane Fonda aศ™ezatฤƒ pe o armฤƒ folositฤƒ pentru doborârea aeronavelor americanilor.

Citeศ™te ศ™i: Bฤƒtฤƒliile fotografilor de rฤƒzboi

 „Nu am realizat unde mฤƒ aflam. Abia dupฤƒ ce am fost fotografiatฤƒ ศ™i am început sฤƒ merg cฤƒtre maศ™inฤƒ, împreunฤƒ cu traducฤƒtorul, mi-am dat seama de implicaศ›iile ศ™edinศ›ei foto. A pฤƒrut cฤƒ am încercat sฤƒ deschid focul asupra aeronavelor americane. I-am rugat sฤƒ nu publice fotografiile. M-au asigurat cฤƒ vor rezolva. Nu am ศ™tiut ce altceva sฤƒ fac”, a explicat actriศ›a, într-o postare de pe blogul personal, din anul 2011.

Jane Fonda are 77 de ani ศ™i este cunoscutฤƒ pentru cariera sa de actriศ›ฤƒ, scriitoare, activist politic, model ศ™i profesor de fitness în Statele Unite ale Americii. A câศ™tigat douฤƒ premii Oscar ศ™i a fost nominalizatฤƒ de mai multe ori.

Cele mai citite

Sociologul Alfred Bulai a fost arestat preventiv pe o perioadฤƒ de 30 de zile

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, de cฤƒtre Judecฤƒtoria Sectorului 1. Hotฤƒrรขrea nu este...

Clotilde Armand a cerut demisia preศ™edintelui Autoritฤƒศ›ii Electorale Permanente

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut demisia preศ™edintelui Autoritฤƒศ›ii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblฤƒ, acuzรขndu-l cฤƒ ar fi primit ilegal venituri de 24.000...

Chiriile din Bucureศ™ti au crescut cu 16% รฎn august 2024: Sectorul 1 devine cel mai scump

Preศ›urile chiriilor din Bucureศ™ti au รฎnregistrat o creศ™tere semnificativฤƒ รฎn august 2024, cu un avans de 16% faศ›ฤƒ de aceeaศ™i lunฤƒ din anul anterior,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ