10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialRețetă: Ravioli cu praz și alune

Rețetă: Ravioli cu praz și alune

Combină ravioli umplute cu brânză cu praz și alune prăjite și vei avea parte de o cină senzațională, conform Canadian Living.

Ingrediente:

– trei legături de praz

– o lingură de unt

– două linguri de ulei de măsline

– trei căței de usturoi, tocați

– sare și piper

– 450g de ravioli umplute cu brânză

– 1/2 cească de brânză mărunțită

– 300 gr. alune prăjite, tocate

– o lingură de arpagic proaspăt tocat

Mod de preparare:

Se taie prazul pe lungime și se toacă usturoiul.

Se pun untul și uleiul de măsline într-o tigaie încinsă, apoi se adaugă prazul, usturoiul și se presară sare și piper după gust. Se amestecă și se lasă pe foc timp de 10 minute, până se călește prazul și începe să își schimbe culoarea.

Între timp, într-o cratiță cu apă se fierb ravioli cu un praf de sare, timp de 10-15 minute. Se scurg pastele și se combină cu prazul și usturoiul.

Se asesonează cu brânza de capră și alunele prăjite.

Informații nutritive/ porție: 559 cal

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă