16.9 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăLifestyleRednic a fost aproape de o revenire la Dinamo. Negoiță nu și-a...

Rednic a fost aproape de o revenire la Dinamo. Negoiță nu și-a dat acordul

Tehnicianul Mircea Rednic a fost la un pas de a reveni în Ștefan Cel Mare, înainte ca Dănciulescu să fie numit antrenor principal. Rednic declară că a purtat discuții cu președintele clubului, Constantin Anghelache, chiar după demisia lui Stoican.

"Dupa ce Stoican a fost demis sau și-a dat el demisia, în ziua următoare m-am văzut cu domnul Anghelache. Mi-a spus ca ei ar vrea sa vin din iarna. Eu am zis ca as vrea sa vin acum, ca sa cunosc jucatorii, asa puteam sa-mi dau seama cine trebuie sa plece sau ce trebuie sa mai aducem. Una e sa-i vezi din tribuna, una e sa-i vezi din teren. Fac o paranteza… cum a fost cu Tucudean, ca din tribuna l-am vazut zmeu si cand a venit la Standard n-a mai fost zmeu", a declarat Rednic la Sport.ro.

"Văd că domnul Anghelache acum o tot întoarce. Ca și cum ar fi o rușine să te vezi cu un antrenor, din moment ce antrenorul tău a plecat… Suporterii trebuie sa stie ca eu am fost disponibil sa vin. Acum nu mai depinde de mine, nu cred ca sunt dorit 100% la Dinamo."

În locul lui Flavius Stoican, care a părăsit clubul dinamovist în această toamnă, a fost numit Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al FC Dinamo. Cu toate că s-au purtat unele discuții pentru aducerea lui Rednic, finanțatorul Ionuț Negoiță nu și-a dat acordul.

Mircea Rednic a purtat unele discuții și cu FC Rapid, însă i-a refuzat pe giuleșteni din cauza situației instabile de la club. El este însă încrezător că Rapidul se va putea salva de la retrogradare.

Rednic a rămas liber de contract după despărțirea de belgienii de la Gent. Antrenorul a plecat o perioadă în Belgia pentru a-și rezolva o problemă medicală.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă