-2 C
București
duminică, 19 ianuarie 2025
AcasăSpecialREȚETĂ: Supă cremă de ceapă

REȚETĂ: Supă cremă de ceapă

Supa cremă de ceapă este renumită în bucătăria franceză. Este o supă sănătoasă și aromată, cu ingrediente la îndemână și simplu de preparat.

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1kg ceapă (tăiată în felii subțiri)
  • doi căței de usturoi (tocați)
  • 1l stoc de vită
  • 100ml vin alb
  • sare și piper
  • pătrunjel

Mod de preparare

Topește untul într-o tigaie și adaugă ceapa și usturoiul. Lasă la foc mic timp de 30 de minute, până ceapa își schimbă culoarea.

Adaugă vinul alb și stocul de vită și pune totul la fiert timp de 10-15 minute.

Adaugă sare si piper după gust.

Mod de servire

Supa se servește cu crutoane și pătrunjel.

Cele mai citite

Un avion TAROM care urma să ajungă de la București la Tel Aviv a fost ținut la sol

Un avion, care urma să decoleze pe ruta București-Tel Aviv, a fost ținut la sol, după ce în timpul inspecției tehnice de dinaintea zborului...

CSM București a trecut în stil de mare echipă de Krim Mercator Ljubljana cu 36-23

CSM București a învins echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana cu scorul de 36-23 (17-8), sâmbătă, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'', în Grupa A a...
Ultima oră
Pe aceeași temă