17.4 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO: Pirate Bay s-a relansat cu ajutorul unui data center ascuns în...

VIDEO: Pirate Bay s-a relansat cu ajutorul unui data center ascuns în Republica Moldova

The Pirate Bay, cel mai cunoscut hub de torrenți ilegali, s-a relansat cu un logo nou, inspirațional, o pasăre Phoenix cu aripi de foc, și o strategie nouă pentru ca serverele să nu mai poată fi sparte și sechestrate, potrivit theregister.co.uk.

The Pirate Bay folosește de această dată serviciile reţelei CloudFlare, cunoscută pentru practica înregistrării adreselor IP și de redarea de adrese de tip DNS mobile și IP-uri rutabile. 

Potrivit ultimelor informații care circulă în mediul online, noul Pirate Bay a fost activat începând cu data de 1 februarie 2015 și este găzduit pe serverele Trabia Network din Chişinău într-o locație secretă. Exceptând logo-ul afişat de pe pagina principală, funcţionalitatea website-ului este neschimbată, utilizatorii având la dispoziţie întreaga colecţie de torrenţi Pirate Bay.

The Pirate Bay a fost vânat în permanență în ultimii ani din cauza numeroaselor acuzații cum că ar încălca mai multe drepturi de autor asupra unor producții cinematografice sau albume de muzică.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă