21.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialBebeluลŸ รฎngropat รฎn curtea casei, la Galaลฃi

BebeluลŸ รฎngropat รฎn curtea casei, la Galaลฃi

Parchetul de pe lângฤƒ Tribunalul Galaลฃi a deschis, luni, o anchetฤƒ privind decesul unui nou-nฤƒscut, în condiลฃii suspecte, care a fost îngropat în grฤƒdina unei case din localitatea UmbrฤƒreลŸti, în urmฤƒ cu doi ani, chiar de cฤƒtre mama acestuia,  informeazฤƒ Mediafax.

Cazul a intrat în atenลฃia procurorilor dupฤƒ ce soลฃul femeii le-a povestit, luni, poliลฃiลŸtilor din localitate, cฤƒ în urmฤƒ cu doi ani, pe când soลฃia sa era însฤƒrcinatฤƒ, el a plecat sฤƒ munceascฤƒ la o stânฤƒ, iar când s-a întors, femeia i-a spus cฤƒ bebeluลŸul a murit ลŸi cฤƒ l-a îngropat în grฤƒdinฤƒ.

"Mi-a zis cฤƒ a trฤƒit douฤƒ-trei ore copilul, apoi a murit ลŸi l-a îngropat; nu am spus la poliลฃie atunci…nu ลŸtiu dacฤƒ l-a omorât”, a afirmat bฤƒrbatul.

Soลฃia acestuia a recunoscut cฤƒ ลŸi-a îngropat copilul fฤƒrฤƒ sฤƒ-l ducฤƒ la cimitir, dar spune cฤƒ acesta a murit din cauze naturale la scurt timp dupฤƒ ce l-a nฤƒscut, fฤƒrฤƒ sฤƒ poatฤƒ însฤƒ explica de ce nu a anunลฃat autoritฤƒลฃile.

"Da. L-am îngropat, soลฃul a zis cฤƒ lui nu-i trebuie copii ลŸi a spus cฤƒ nu-l intereseazฤƒ. Eu nu am avut condiลฃii sฤƒ-l îngrop la cimitir, ca orice om. Cruce nu am avut, dar am avut grijฤƒ, am pus flori, l-am tฤƒmâiat, i-am aprins lumânฤƒri. Bฤƒrbatul m-a denunลฃat, dar nu am avut nicio vinฤƒ”, a spus femeia.

În urma cercetฤƒrilor fฤƒcute la faลฃa locului, criminaliลŸtii au descoperit rฤƒmฤƒลŸiลฃe care ar putea aparลฃine unui copil foarte mic.

"În urma unei sesizฤƒri înregistrate la Parchetul de pe lângฤƒ Tribunalul Galaลฃi s-a dispus începerea urmฤƒririi penale in rem sub aspectul sฤƒvârลŸirii infracลฃiunii de omor. Sesizarea se referฤƒ la faptul cฤƒ, în urmฤƒ cu doi ani, pe raza localitฤƒลฃii UmbrฤƒreลŸti, un nou-nฤƒscut a fost îngropat”, a declarat purtฤƒtorul de cuvânt al Parchetului de pe lângฤƒ Tribunalul Galaลฃi, Liliana Istrate.

Cei doi soลฃi sunt cunoscuลฃi în localitate pentru conflictele dese pe care le au ลŸi se pare cฤƒ bฤƒrbatul a sesizat luni autoritฤƒลฃile despre cele întâmplate în urmฤƒ cu doi ani, din cauza unui nou scandal. Cei doi mai au încฤƒ ลŸase copii, dintre care patru locuiesc în casฤƒ cu aceลŸtia.

Cele mai citite

Reacศ›ia Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ dupฤƒ respingerea candidaturii la alegerile prezidenศ›iale

Diana ศ˜oศ™oacฤƒ a reacศ›ionat dupฤƒ ce Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei i-a respins candidatura la alegerile prezidenศ›iale. Aceasta รฎศ™i cheamฤƒ susศ›inฤƒtorii la un miting: โ€žAbsolut...

PSD condamnฤƒ decizia CCR de respingere a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ

โ€œDreptul oricฤƒrui cetฤƒศ›ean de a alege ศ™i de a fi ales. CCR Trebuie sฤƒ explice rapid decizia de invalidare a candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒโ€ Bucureศ™ti, 5...

Reacศ›ia Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ dupฤƒ respingerea candidaturii la alegerile prezidenศ›iale

Diana ศ˜oศ™oacฤƒ a reacศ›ionat dupฤƒ ce Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei i-a respins candidatura la alegerile prezidenศ›iale. Aceasta รฎศ™i cheamฤƒ susศ›inฤƒtorii la un miting: โ€žAbsolut...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ