15.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialVIDEO. FOTO. O mie de constățeni au strigat ”Jos Ponta!” și “Mazăre...

VIDEO. FOTO. O mie de constățeni au strigat ”Jos Ponta!” și “Mazăre și Nicușor în același dormitor”

Circa o mie de persoane au ieșit duminică noaptea în stradă, chiar înainte de terminarea alegerilor. Aceștia s-au adunat în fața Primăriei și de acolo au pornit într-un miting neautorizat către pe principalele bulevarde ale municipiului.

Oamenii, în majoritate tineri, au scandat lozinci împotriva lui Victor Ponta: “Demisia”, “Jos Ponta”, “O dorință sinceră, România liberă”, “Nu stați la balcoane că muriți de foame”, “Mazăre și Nicușor în același dormitor”, “Și voi și voi veniți cu noi”, “Jos comunismul”, “Ole, ole, ole, Victor Ponta nu mai e”. Aceștia au fluturat mai multe steaguri tricolor.

Jandarmii și polițiștii i-au flancat pe protestatari, iar o dubă a jandarmilor a urmărit de la o distanță de câteva sute de metri mitingul. Traficul nu a fost întrerupt pe durata mitingului, dar a fost îngreunat. Majoritatea șoferilor au claxonat în semn de solidaritate cu protestatarii.

Cele mai citite

Netanyahu spune că Israelul se confruntă cu un război pe șapte fronturi

Netanyahu a afirmat că Israelul are dreptul să se apere și că nu îi va uita pe cei 101 ostatici pe care îi va...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...

Reacția Dianei Șoșoacă după respingerea candidaturii la alegerile prezidențiale

Diana Șoșoacă a reacționat după ce Curtea Constituțională a României i-a respins candidatura la alegerile prezidențiale. Aceasta își cheamă susținătorii la un miting: „Absolut...
Ultima oră
Pe aceeași temă