21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVedetele Mariah Carey şi Kim Cattrall au donat haine de blană pentru...

Vedetele Mariah Carey şi Kim Cattrall au donat haine de blană pentru oamenii străzii

Vedetele Mariah Carey, Kim Cattrall şi Debbie Harry şi-au donat hainele de blană organizaţiei de protecţie a animalelor PETA, pentru un program prin care îmbrăcămintea va fi donată oamenilor străzii în perioada iernii, informează Mediafax.

Cântăreţele Mariah Carey şi Debbie Harry şi actriţa Kim Cattrall şi-au donat hainele de blană organizaţiei PETA, ce luptă pentru drepturile animalelor şi care, la rându său, le va dona magazinului Liberty din Londra, care are un program prin care asigură îmbrăcăminte pe perioada de iarnă oamenilor fără adăpost, potrivit contactmusic.com.

Magazinul refuză să vândă haine de blană, dar le-a acceptat pe cele donate de vedete în scopuri caritabile. În 2013, Liberty a donat peste15.000 de obiecte vestimentare pentru oamenii străzii.

"Graţie zecilor de donatori care au renunţat la blănurile lor, din bunătate, PETA poate trimite un mesaj important privind compasiunea faţă de animale şi că doar oamenii fără adăpost au o scuză pentru a purta haine de blană", a declarat Mimi Bekhechi, director al organizaţiei.

PETA (The People for the Ethical Treatment of Animals) a avut un program asemănător anul trecut, în Detroit, Statele Unite, când a donat 100 de haine de blană oamenilor fără adăpost din oraşul american.

Cele mai citite

DSU are capacitatea operațională crescută acolo unde există avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt

Capacitatea operaţională va fi crescută în judeţele aflate sub avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt şi vor fi prealertate două elicoptere dotate...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...

Pilații din Pontus Euxinus

În politica noastră cea de toate zilele – ia-o, Doamne, și du-o de aici! -, prinde rădăcini tot mai solide un obicei care,...
Ultima oră
Pe aceeași temă