19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportIohannis îi răspunde lui Traian Băsescu privind colaborarea cu Ponta

Iohannis îi răspunde lui Traian Băsescu privind colaborarea cu Ponta

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, joi, că îşi doreşte în continuare un Guvern PNL, dar că va colabora cu premierul Victor Ponta la nivel instituţional, atât timp cât există o majoritate PSD în Parlament.

Şeful statului a subliniat că doar timpul va decide dacă modul său de abordare este mai bun decât cel al lui Traian Băsescu.

Citeşte şi: Iohannis: Coldea rămâne la SRI

Declaraţia lui Iohannis vine după ce Traian Băsescu a declarat într-un interviu că atât timp cât îl va "mângâia pe corniţe" pe Victor Ponta, nu va schimba majoritatea din Parlament. 

"Cum a făcut domnia sa, că a sş rezolvat problema …. Fiecare cu stilul lui. După ani se pot face comparaţii. Suntem foarte diferiţi. Asta nu înseamnă că unul e mai bun decât celălalt. Vom afla din cărţile de istorie dacă unul a fost mai bun decât celălalt. Cel târziu în 2016 vom avea alegeri parlamentare şi toate sondajele arată că va fi o schimbare la putere. Mi-ar conveni şi mâine să se faca schimbarea, dar nu depinde de mine. Pentru România nu ar fi bine să existe o cearta permanentă şi îmi asum această colaborare instituţională cu premierul", a explicat Iohannis la Digi 24.

​Citeşte şi: Băsescu: Nu îi putem reproşa domnului Iohannis lipsa de voinţă

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă