21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialRețetă desert: Panna Cotta cu fructe de pădure

Rețetă desert: Panna Cotta cu fructe de pădure

Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia.

Ingrediente:

smântână dulce,

lapte,

zahăr,

1 baton de vanilie,

puțin sos de fructe de padure

Mod de preparare:

Într-o cratiță, se amestescă smântâna, laptele, zahărul și vanilia. 

Compoziția se pune pe foc și se adaugă puțină gelatină. 

Toată compoziția se ține câteva minute pe foc, apoi se toarnă în forme.

Dupa întărire, se ține la rece și se servește cu sos din fructe de pădure.

Vizualizați galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale rețetei.

Rețeta face parte din programul de educaţie de educaţie culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este iniţiat de agenţia Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis și DeKassa.

Cele mai citite

Germania și Franța cer amânarea controalelor biometrice la frontierele UE, invocând riscul de haos pentru călători

Germania și Franța au notificat Comisia Europeană că noul sistem de controale biometrice la frontierele Uniunii Europene nu este pregătit pentru implementare, relatează Financial...

Klaus lovit de drona Ghinion

Bomba zilei vine de unde nu te-ai fi așteptat, având în vedere recentele derapaje ale justiției. Da, din partea Înaltei Curți de Casație...

Top 7 soluții de care ai nevoie dacă găzduiești o seară cu prietenii vara

Organizezi un party la tine acasă, profitând de faptul că vremea de afară încă este bună? Vezi cum trebuie să te pregătești pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă