23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialUn cartier întreg a fost racordat ilegal la Enel cu iluminatul public,...

Un cartier întreg a fost racordat ilegal la Enel cu iluminatul public, de Primăria Sector 6

Situație halucinantă în Cartierul de locuințe pentru tineri – ANL Constantin Brâncuși: iluminatul public din Zona C a complexului de locuințe sociale a fost sistat de Enel, întrucât Primăria Sectorului 6, condusa de Rares Manescu, a racordat ilegal iluminatul public la rețeaua de energie electrică. Drept urmare, Enel a sistat furnizarea energiei electrice pentru iluminatul public în zonă.  

După ce o locuitoare din Cartierul Constantin Brâncuși a trimis mai multe sesizări privind întreruperea iluminatului public din cartier, a ieșit la suprafață faptul că Primăria Sectorului 6 a racordat iluminatul public la Enel fără respectarea procedurilor legale.

"Rețeaua de iluminat public din cartierul Brâncuși a fost pusă în funcțiune înainte de finalizarea, conform legislației în vigoare, a tuturor pașilor necesari pentru furnizarea energiei electrice și racordarea la rețeaua de distribuție a Enel", se arată într-un răspuns al reprezentanților Enel formulat la solicitarea B365.ro.

Citește continuarea articolului pe site-ul B365.ro.

Cele mai citite

Liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, eliminat de armata israeliană într-un atac aerian

Armata israeliană a anunțat sâmbătă că l-a eliminat pe liderul mișcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah, în urma unui atac desfășurat vineri asupra cartierului general...
Ultima oră
Pe aceeași temă