22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialValea Prahovei: Aproape 3.000 de turişti au votat pe liste suplimentare

Valea Prahovei: Aproape 3.000 de turişti au votat pe liste suplimentare

Aproape 3.000 de turişti aflaţi în staţiunile de pe Valea Prahovei au votat, până la ora 19.00, pe listele suplimentare, în cele 20 de secţii amenajate în oraşele Sinaia şi Buşteni, relatează Mediafax.

Potrivit datelor publicate pe portalul oficial al Biroului Electoral Central care indică prezenţa la vot, până la ora 19.00, un număr total de 2.969 persoane au votat pe liste suplimentare în secţiile amenajate în staţiunile prahovene Sinaia şi Buşteni.

La Sinaia, cea mai mare dintre staţiunile de pe Valea Prahovei, au fost amenajate 20 de secţii de votare în care şi-au exprimat opţiunile 1.550 turişti.

Turiştii au optat pentru secţiile din centrul staţiunii pentru a vota, astfel încât la două secţii amenajate pe principalul bulevard din staţiune au votat 297, respectiv 374 alegători pe listele suplimentare. La una dintre cele două secţii, respectiv la secţia numărul 259 situată pe Bulevardul Carol I, numărul alegătorilor de pe listele suplimentare, care a fost, până la ora 19.00, de 374, depăşeşte numărul votanţilor care şi-au exprimat opţiunea fiind înscrişi pe listele permanente, respectiv 348 de persoane.

În staţiunea Buşteni, unde sunt deschise opt secţii de votare, şi-au exprimat opţiunile 1.419 turişti care au votat pe listele suplimentare.

În cele 102 localităţi ale judeţului Prahova sunt aşteptaţi la vot 677.829 alegători. În acest judeţ au fost amenajate 622 secţiide votare, dintre care 157 în municipiul Ploieşti şi 23 în municipiul Câmpina.

Potrivit BEC, prezenţa la vot, în judeţul Prahova, la scrutinul de duminică, era, la ora 16.00, de 37,80 la sută.

Cele mai citite

Tensiunea mică: cauze, simptome și tratament

Tensiunea arterială reprezintă forța cu care sângele împinge împotriva pereților arterelor atunci când este pompat de inimă. Dacă valorile sale scad sub 90/60 mmHg,...

Dinamo, în pericol! Selmani riscă suspendarea în meciul cu Oțelul

Astrit Selmani, atacantul kosovar al lui Dinamo, riscă suspendarea dacă va primi un cartonaș galben în confruntarea cu Oțelul Galați, un scenariu care ar...

Greu și în liga a doua din Turcia! Dorin Rotariu a ajuns la 9 luni fără fotbal

Dorin Rotariu (29 de ani) încearcă să-și relanseze cariera la Ankaragucu, în liga secundă din Turcia, însă mijlocașul nu a reușit încă să debuteze...
Ultima oră
Pe aceeași temă