16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleHagi, alături de Nicuşor Bancu

Hagi, alături de Nicuşor Bancu

Nicuşor Bancu, mijlocaşul celor de la CS Universitatea Craiova, a avut parte de surpriza vieţii lui. A fost vizitat de Gheorghe Hagi, antrenorul echipei FC Viitorul, la Spitalul Floreasca din Capitală.

"A fost cea mai mare bucurie din viaţa mea. Mi-au dat lacrimile când l-am văzut pe domnul Hagi. Mi-a urat sănătate şi m-a încurajat. Sper sa revin cât mai repede pe gazon, deja mi-e dor de colegii mei", a declarat Nicuşor Bancu.

Mijlocaşul echipei oltene, internat de joi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a fost operat de doctorul Gheorghe Popescu în urma unei duble fracturi de tibie şi peroneu, potrivit Mediafax.

În vârstă de 22 de ani, Nicuşor Bancu a suferit o fractură gravă la piciorul stâng, după ce a fost faultat din spate de fundaşul echipei FC Viitorul, Alin Şeroni, în minutul 96 al partidei de miercuri, contând pentru optimile de finală ale Cupei României Timişoreana. Fotbalistul de la FC Viitorul a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de pe teren în urma acestei intervenţii.

CS Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a dispus în optimi, pe teren propriu, de FC Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), după prelungiri. Golurile partidei au fost marcate de Băluţă '54 şi Mateiu '112, respectiv Ţîru '90+2.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă