29.2 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialSibiu: Tânăr operat de urgență, după ce a fost bătut de colegi,...

Sibiu: Tânăr operat de urgență, după ce a fost bătut de colegi, la școală

Un elev de 18 ani al unei şcoli pentru copii cu nevoi speciale din judeţul Sibiu a fost operat de urgență, după ce a fost bătut și lovit cu picioarele de doi colegi, în curtea școlii, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, marţi, că o femeie a sesizat că fiul său, elev al Centrului pentru Educaţie Incluzivă Turnu Roşu, a fost agresat de doi colegi.

"Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia a fost agresat, în incinta unei unităţi de învăţământ, de către alţi doi colegi. În urma cercetării efectuate la faţa locului, au fost identificate toate persoanele implicate în acest incident şi se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe", a spus Elena Welter.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a produs luni după-amiază, în curtea unităţii de învăţământ destinată copiilor cu nevoi speciale, după terminarea orelor de curs.

Doi elevi în vârstă de 16 ani l-au lovit pe un coleg în vârstă de 18 ani, cu picioarele, în zona genitală.

La rândul lor, reprezentanţii unităţii de învăţământ au deschis o anchetă pentru a stabili exact în ce împrejurări s-a produs incidentul şi de ce nu a fost observat de cei patru profesori de serviciu.

"Incidentul a avut loc după colţul unei clădiri şi a fost o fracţiune de secundă. Probabil, s-au dus, l-au lovit şi au plecat şi nu s-a observant nimic, nu a ştiut nimeni nimic", a declarat Mihaela Miron, directorul Centrului pentru Educaţie Incluzivă Turnu Roşu.

Ea a precizat că asistenta medicală l-a observat pe tânăr după producerea incidentului şi l-a întrebat dacă s-a întâmplat ceva, însă acesta a negat.

Familia băiatului povesteşte că, odată ajuns acasă, el a acuzat dureri în zona genitală şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Sibiu, unde a fost operat de urgenţă.

"Starea pacientului este favorabilă. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru un traumatism scrotal prin agresiune", a declarat Alexandra Petria, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Potrivit acesteia, băiatul va mai rămâne internat câteva zile în spital, sub supraveghere.

Cele mai citite

Programul mijloacelor de transport în comun modificat la primul meci al lui FCSB în Europa League!

Primul meci al FCSB în noul format al Europa League aduce schimbări în programul mijloacelor de transport în comun din zona Arenei Naționale pentru...

Jens Lehmann, arestat pentru că a condus în stare de ebrietate!

Fostul portar al naționalei Germaniei, Jens Lehmann, a petrecut o noapte în arest după ce a fost surprins conducând sub influența alcoolului. Jens Lehmann, în...

ANAF a lansat o broșură explicativă pentru utilizarea sistemului electronic RO e-TVA

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent o broșură informativă menită să clarifice funcționarea sistemului electronic RO e-TVA și să ofere îndrumări...
Ultima oră
Pe aceeași temă