4.8 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialBărbat dat în urmărire în Spania pentru agresiune sexuală, găsit la Băiculești

Bărbat dat în urmărire în Spania pentru agresiune sexuală, găsit la Băiculești

Un bărbat de 21 e ani din Băiculești, Argeș, căutat de autoritățile din Spania, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, a fost descoperit de oilițiștii argeșeni.

La data de 27 octombrie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J Argeș și poliţiştii Postului de Poliţie Băiculeşti au depistat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Băiculeşti, urmărit la nivel internaţional.

Pe numele lui, autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de schimbul de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, împotriva sa fiind emisă ordonanţă de reţinere.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Argeş, urmând a fi prezentat magistraților de la Curtea de Apel Pitești, cu propunere de arestare în vederea predării.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă