12.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuMonica Lewinsky anunţă că are o nouă misiune în viaţă

Monica Lewinsky anunţă că are o nouă misiune în viaţă

Monica Lewinsky a declarat că noua sa misiune în viaţă este să pună capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet, după ce în ultimii ani a evitat apariţiile publice, relatează Mediafax.

"După ce am supravieţuit eu însămi, acum vreau să ajut alte victime să supravieţuiască", a declarat ea luni în faţa publicului cu ocazia summitului Forbes' 30 Under 30. "Vreau să folosesc suferinţa mea în scopuri bune şi să dau sens trecutului meu", a adăugat fosta stagiară de la Casa Albă, care a fost implicată în 1995 într-o relaţie cu preşedintele american Bill Clinton.

Lewinsky a afirmat că ea a fost "pacientul zero" al hărţuirii online. "Atunci nu existau Facebook, Twitter sau Instagram (…). Dar existau bârfe, ştiri şi site-uri de divertisment pline de comentarii şi e-mailuri care puteau fi trimise mai departe", a adăugat ea, potrivit CNN.

Monica Lewinsky a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa."Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă – şi romantică peste medie – m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (…). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund" , a subliniat ea.

Lewinsky a vorbit apoi despre ce vrea să facă pe viitor, şi anume să pună capăt hărţuirii şi intimidării pe Internet. Discursul său a avut loc în aceeaşi zi în care şi-a făcut cont pe Twitter, ultimul pas al revenirii sale pe scena publică.

Cele mai citite

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...

SUA fac „tot ce este omenește posibil” pentru a furniza rapid arme Ucrainei

Statele Unite(SUA) fac "tot ce este omeneşte posibil" pentru a furniza rapid arme Ucrainei, care se confruntă cu o nouă ofensivă rusă, a declarat...

Curtea Constituțională discută sesizarea privind comasarea alegerilor

Curtea Constituţională a României (CCR) dezbate, astăzi, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în legătură OUG privind organizarea alegerilor din 9 iunie.Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă