21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCristiano Ronaldo are cele mai multe „Like"-uri din lume pe Facebook

Cristiano Ronaldo are cele mai multe „Like”-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depăşit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, şi a devenit persoana care a primit cele mai multe „Like”-uri din lume pe reţeaua de socializare Facebook, informează Mediafax.

Citește și: Celebra trupă americană Toto, în doliu

Sportivul portughez a urcat pe prima poziţie în clasamentul celebrităților cu cele mai multe „Like”-uri, cu peste 107 milioane de aprecieri.

Astfel, fotbalistul a depăşit-o cu aproximativ 5.000 de „like”-uri pe cântăreaţa Shakira, al cărei partener de viaţă joacă pentru marea rivală a clubului madrilen, F.C. Barcelona.

Citește și: FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui său în România

Cristiano Ronaldo ocupă, de asemenea, primul loc în topul celor mai populari atleţi din lume. Ronaldo i-a depăşit de departe, din acest punct de vedere, pe fotbaliştpi celebri  Lionel Messi, David Beckham şi Neymar.

Două legende ale baschetului american, Michael Jordan şi Kobe Bryant, se regăsesc în primele zece poziţii ale acelui clasament.

Cele mai citite

Jaqueline Cristian a fost învinsă de franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere în runda finală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000...

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitală. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în cursul acestei zile în 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă