4.8 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecialVâlcean, urmărit de autoritățile ungare pentru înșelăciune. Prejudiciul: 1,6 milioane de euro

Vâlcean, urmărit de autoritățile ungare pentru înșelăciune. Prejudiciul: 1,6 milioane de euro

Un bărbat, de 31 de ani, din Drăgăşani, pe numele căruia autorităţile ungare au emis un mandat european de arestare pentru comiterea a 26 de înşelăciuni cu un prejudiciu de 1,6 milioane de euro, a fost depistat de poliţiştii din Vâlcea.

Pe numele acestuia, autorităţile din Ungaria au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a 26 de infracţiuni de înşelăciune.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2012-2014, ar fi contractat lucrări de reabilitare, fără a finaliza lucrările, cauzând un prejudiciu de 1,6 milioane de euro.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Până la predarea către autorităţile ungare, cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Argeş.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă