21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialPatru morți și doi răniți, în două accidente produse în Mehedinți

Patru morți și doi răniți, în două accidente produse în Mehedinți

Două accidente rutiere produse marți dimineață pe Drumul Național 6, în județul Mehedinți, s-au soldat cu moartea a patru persoane și rănirea altor două, transmite Mediafax.

Primul accident a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.00, între Orşova (Mehedinţi) şi Topleţ (Caraş-Severin), după ce o autoutilitară care circula spre Caraş-Severin a lovit un TIR care venea din sens opus.

În urma impactului, cei doi șoferi au murit pe loc, în timp ce doi pasageri din cele două autovehicule au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spitalul din Orșova.

Un alt accident s-a produs pe DN 6 marți dimineață, în jurul orei 7.00, între localităţile Strehaia (Mehedinţi) şi Filiaşi (jud. Dolj), circulația fiind blocată pe ambele sensuri la ora transmiterii acestei știri.

Accidentul a avut loc în comuna Butoieşti, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU și Ambulanță, care nu i-au mai putut salva pe cei doi șoferi, fiind declarat decesul acestora.

Primele informatii arată că principala cauză a producerii accidentului a fost viteza cu care circula autoturismul, pe fondul unui carosabil umed.

Cele mai citite

Creșterile de taxe din Ucraina, esențiale pentru finanțarea apărării în fața invaziei ruse

Ministrul ucrainean de Finanțe, Sergii Marcenko, a declarat vineri că majorările fiscale discutate în Parlamentul de la Kiev sunt cruciale pentru sprijinirea eforturilor Ucrainei...

Ministrul Energiei anunţă măsuri speciale pentru a pregăti reţeaua energetică în faţa condiţiilor meteorologice extreme

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat finalizarea unui nou comandament energetic, cu scopul de a pregăti România pentru fenomenele meteorologice extreme prognozate în următoarele...

Donald Trump amenință să acționeze Google în instanță, acuzând favorizarea candidatei democrate Kamala Harris

Fostul președinte american Donald Trump a avertizat că, dacă va ajunge din nou la Casa Albă, va da în judecată Google, acuzând gigantul tehnologic...
Ultima oră
Pe aceeași temă