21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Charlie Sheen şi-a atacat dentistul cu un cuţit

Actorul Charlie Sheen şi-a atacat dentistul cu un cuţit

Actorul american Charlie Sheen este anchetat de poliţiştii din Los Angeles privind atacarea cu un cuţit a dentistului său, în timp ce vedeta americană ar fi fost sub influenţa drogurilor, informează Mediafax.

Incidentul ar fi avut loc pe 25 septembrie, în timpul unei vizite a actorului la cabinetul stomatologic. În momentul în care tehnicianul dentar a vrut să îi pună lui Sheen masca pentru anestezie pe faţă, vedeta a început să se comporte bizar, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit unei surse citate de tmz.com, tehnicianul dentar a părăsit zona unde trebuia să se desfăşoare operaţia chirurgicală programată, iar garda de corp a lui Sheen însoţită de dentistul personal al vedetei şi de un chirurg au intrat pentru a vedea ce se întâmplă.

Dentistul lui Sheen susţine că actorul a scos un cuţit şi l-a atacat, dar nu a fost rănit. Tehnicianul dentar susţine că garda de corp a lui Sheen i-ar fi spus că vedeta era drogată cu cocaină în momentul atacului.

Potrivit tmz.com, poliţiştii efectuează cercetări înainte de a trimite cazul în instanţă, iar ofiţerii vor să îi interogheze pe Charlie Sheen şi pe dentistul său.

Incidentul vine la puţină vreme după ce Charlie Sheen, în vârstă de 59 de ani, a forţat oprirea filmărilor pentru serialul TV "Anger Management", al cărui protagonist este, după ce s-a lovit la bărbie sărind în zona puţin adâncă a piscinei sale.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Cele mai citite

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv. Tragedia a...

Volkswagen își revizuiește din nou prognozele anuale din cauza performanțelor slabe și a condițiilor economice dificile

Volkswagen a anunțat vineri o revizuire negativă a previziunilor sale anuale, marcând a doua ajustare în mai puțin de trei luni. Această decizie a...

S-a găsit soluția ca platforma X să reînceapă să funcționeze în Brazilia

Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, trebuie să achite o ultimă amendă în valoare de 10 milioane de Reais (aproximativ 1,9...
Ultima oră
Pe aceeași temă