18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialO turistă a ajuns la spital după ce a căzut într-o râpă...

O turistă a ajuns la spital după ce a căzut într-o râpă din Bucegi

O turistă din Constanţa s-a accidentat, miercuri, pe un traseu din Masivul Bucegi, după ce a căzut şapte metri într-o râpă, informează Mediafax.

Femeia, în vârstă de 63 de ani, a fost scoasă de jandarmii montani şi dusă cu o ambulanţă la spital, în condiţiile în care a suferit o fractură de claviculă şi traumatisme.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, turista a plecat pe munte către Scropoasa, iar în zona Cheile Zănoagei a alunecat pe o potecă îngustă şi a căzut şapte metri într-un pârâu dintr-o râpă.

Miercuri după-amiază, femeia a fost scoasă legată pe o targă de către jandarmii montani, în condiţiile în care a suferit o fractură de claviculă şi are mai multe lovituri la cap, la mâini şi la picioare.

Ea a fost dusă până la postul de jandarmi motani de la Zănoaga, de unde a fost preluată de către un echipaj medical de la Ambulanţă şi transportată la Spitalul Orăşenesc Sinaia.

Ulterior, turista a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Cele mai citite

Iranul a decretat cinci zile de doliu național după uciderea liderului Hezbollah Hassan Nasrallah

Liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a decretat sâmbătă cinci zile de doliu naţional, după moartea liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, ucis vineri la Beirut...

Vremea se răcește semnificativ și devine instabilă în Capitală: Averse torențiale și descărcări electrice

Potrivit prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în Capitală se va schimba radical în ziua de duminică. Se așteaptă o...

Echipele Apa Nova, pregătite să intervină în caz de posibile acumulări de apă

Ca urmare a avertizărilor meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie, care preconizează ploi abundente în zilele următoare, inclusiv în Municipiul București, există riscul...
Ultima oră
Pe aceeași temă