21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialFotografa româncă Mihaela Noroc, lăudată de Oprah Winfrey. Cum i-a descris vedeta...

Fotografa româncă Mihaela Noroc, lăudată de Oprah Winfrey. Cum i-a descris vedeta proiectul artistic

O fotografă româncă a fost lăudată de vedeta americană Oprah Winfrey, pentru proiectul ”Atlasul frumuseții”. 

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Mihaela Noroc și fotografii făcute de ea în proiectul „Atlasul Frumuseții”.

„Fotografa româncă Mihaela Noroc străbate lumea și fotografiază mii de femei. Fiecare femeie, spunea ea (Mihaela – n.r.), surprinde autenticitatea frumuseții din fiecare cultură. Înfățișarea naturală a unei femei, surprinsă de aparat, este chiar esența frumuseții feminine”, a spus Oprah Winfrey despre Mihaela Noroc, în cadrul emisiunii „Super Soul Original Short”. 

Fotografiile Mihaelei Noroc, care au făcut înconjurul lumii, pot fi văzute în București, la Expoziția Atlasul Frumuseții, care este deshisă până în 16 mai, la parterul Palatului Știrbei.

„Este o relație spirituală (…) Îi vezi în ochi povestea (fiecărei femei fotografiate – n.r.), durerea, melancolia, bucuria, pentru că ochii nu mint niciodată”, a mărturisit Noroc. 

Citește și: “Atlasul Frumuseţii”, prezentat la Bucureşti

Timp de 15 luni, Mihaela, în vârstă de 29 de ani, a călătorit în jurul lumii și a fotografiat femei din zeci de țări, între care China, Statele Unite ale Americii, Iran, Peru, Columbia, Myanmar, China, Georgia, Indonezia, dar și comunități din Africa. 

În luna iunie, Mihaela Noroc va pleca într-o nouă expediție în jurul lumii. Oprah nu a fost singura care a prezentat proiectul româncei. ”Atlasul Frumuseții” a fost mediatizat de CNN, Huffington Post, Forbes, Elle, Le Figaro, RAI, Daily Mail, The Independent, The Telegraph și Corriere della Sera. 

Citește și: VIRAL: Atlasul femeilor frumoase al româncei Mihaela Noroc pe YOUTUBE

Cele mai citite

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...

Un semifinalist de Cupa UEFA va antrena la turneul final al Cupei Satelor

Vasilică Cristocea, fotbalist care în sezonul 2005-2006 a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, este unul dintre antrenorii de la turneul final...

Manchester United, „pulverizată” în Premier League! Crystal Palace le-a umplut poarta „diavolilor”

Manchester United a fost învinsă fără drept de apel de Crystal Palace, în deplasare, cu scorul de 4-0, în ultimul meci al etapei a...
Ultima oră
Pe aceeași temă