16.6 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialUS Open: Dulgheru a fost eliminată, cu greu, de Maria Şarapova

US Open: Dulgheru a fost eliminată, cu greu, de Maria Şarapova

Alexandra Dulgheru a fost eliminată de Maria Şarapova în turul doi la US Open. Românca i-a dat însă emoţii rusoacei în primul set pe care l-a câştigat cu 6-4. Următoarele două seturi au revenit Mariei Şarapova, 6-3, 6-2, care merge mai departe în turul trei şi bifează, victoria cu numărul 40 din acest sezon.

Dulgheru, fostă locul 26 WTA, a etalat un tenis de înaltă clasă şi a pus-o de multe ori în dificultate pe Şarapova. Românca, acuzând accidentarea la încheietura mâinii drepte, suferită în primul tur, s-a recunoscut greu învinsă, surprinzănd-o pe Şarapova cu loviturile sale câştigătoare, într-una dintre cele mai frumoase partide de pe tabloul feminin al US Open, potrivit Mediafax.

"Lupta a fost cumplită, am avut o adversară tenace azi. Ea a alergat foarte bine, dar important este că am câştigat", a declarat Şarapova, pentru  Eurosport.

Aceasta a fost cea de-a treia partidă dintre cele două jucătoare, Şarapova câştigându-le şi pe precedentele două destul de greu.

Calificarea în turul doi la US Open este recompensată cu 60.420 de dolari şi 70 de puncte WTA.

Maria Şarapova o poate întâlni pe Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, în sferturile de finală ale turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

 

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta în fața sediului televiziunii de stat

Mii de cetățeni unguri au protestat în fața sediului televiziunii publice din Budapesta, cerând un serviciu de presă independent. Protestul a fost organizat de...

Hezbollah: Orice legătură cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenţial înlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă