21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăSpecialVIDEO Halep îi toarnă apă în cap directorului de la New Haven....

VIDEO Halep îi toarnă apă în cap directorului de la New Haven. Campania care face furori pe internet

Simona Halep, numărul 2 mondial WTA, și alte două jucătoare de top au udat-o din cap până-n picioare pe directorul turneului de tenis de la New Haven, Anne Worcester, în cadrul unei campanii umanitare.

Anne Worcester a acceptat provocarea, la care au răspuns mai multe vedete, precum Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake şi Cristiano Ronaldo. Participanții trebuie să accepte să le fie turnată apă în cap și apoi să facă o donație pentru cercetarea în domeniul afecțiunilor cerebrale. 

Simona Halep, favorita numărul 1 a turneului de la New Haven, a fost ajutată de alte două jucătoare din competiție, Petra Kvitova, locul 4 WTA, şi Caroline Wozniacki, locul 11 WTA. Clipul video a fost postat pe contul oficial de Twitter al directorului de la New Haven.

ALS Ice Bucket este o campanie umanitară care la care au aderat mai multe personalități din diferite domenii. Printre ultimii provocați se numără și președintele american Barack Obama.

Simona Halep a câștigat turneul New Haven, anul trecut, când a învins-o în finală pe sportiva cehă Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 6-2.

Halep începe ediția din acest an direct în turul al doilea. Ea va juca împotriva învingătoarei dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia, 68 WTA) şi Silvia Soler-Espinosa (Spania, locul 71 WTA), jucătoare venită din calificări.

Cele mai citite

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...
Ultima oră
Pe aceeași temă