18.7 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Michelle Obama, într-o ipostază inedită. Cum îi încurajează pe americani să...

VIDEO. Michelle Obama, într-o ipostază inedită. Cum îi încurajează pe americani să facă mişcare

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a postat pe Internet o înregistrare video, în care apare în timp ce îşi face antrenamentul fizic, într-o sală de forţă. Videoclipul face parte dintr-o campanie prin care îi încurajează pe americani să adopte un stil de viaţă sănătos.

În filmarea pe care a postat-o pe Internet, Prima Doamnă apare alături de antrenorul ei, Cornell McClellan, şi efectuează cinci exerciţii fizice, cu coarda, cu mingea medicinală și lovind sacul de box.

Campania “Let’s Move” a fost lansată de Michelle Obama în anul 2010 și are ca scop soluționarea obezității infantile din Statele Unite.

Citeşte şi: VIDEO. Beyonce dezvăluie metoda de a se menține în formă

În cadrul campaniei, Prima Doamnă a apărut la numeroase show-uri de televiziune sau evenimente, unde a promovat sportul, sau a postat pe Internet videoclipuri în care apare făcând sport sau recomandând consumul de alimente sănătoase.

Înregistrarea video reprezintă răspunsul Primei Doamne la provocarea pe care a lansat-o soţul ei, Barack Obama, după ce acesta a postat un video în care vorbeşte despre cele cinci moduri în care încearcă se se menţină activ, cu ocazia împlinirii a cinci ani de la lansarea campaniei “Let’s Move”.

Citeşte şi: VIDEO. Cum se menţine în formă cel mai puternic om al lumii

 

Cele mai citite

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Candidat unic sau fiecare cu turta lui?

Românii se întreabă cine va fi noul președinte. Din lecția istoriei, știm că alesul trebuie să aibă firmanul plătit la zi. Dar dacă Înalta Poartă...
Ultima oră
Pe aceeași temă