19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleSrgian Luchin va juca la Steaua

Srgian Luchin va juca la Steaua

Steaua a pus ochii pe Hamza dar nu s-a înţeles cu bulgarii pentru atacantul tunisian. În schimb, în Ghencea va ajunge Srgian Luchin, coechipierul lui Hamza la Botev Plovdiv.

"După lungi negocieri între Botev şi Steaua, cele două cluburi au ajuns la un acord scris pentru transferul fundaşului Srgian Luchin. Fotbalistului i s-a permis să efectueze vizita medicală în capitala României în următoarele zile. După ce testul medical va fi efectuat, transferul lui Luchin se va finaliza", a anunţat gruparea bulgară, pe site-ul oficial, potrivit Mediafax.

Fundaşul Srgian Luchin a declaratazi, pentru site-ul oficial al FC Steaua, că transferul la formaţia antrenată de Constantin Gâlcă reprezintă o mare oportunitate, el fiind că încrezător că se va adapta repede la noul colectiv.

"Transferul la Steaua este o mare oportunitate pentru mine şi sper ca, prin evoluţiile pe care le voi avea, să răsplătesc încrederea celor care m-au dorit la echipă. Îmi doresc sa avem rezultate cât mai bune şi cred că mă voi adapta foarte repede la noul colectiv. Îi cunosc pe cei mai mulţi dintre băieţi de la echipa naţională. De asemenea, Iasmin Latovlevici îmi este foarte bun prieten şi ne cunoaştem de pe vremea când evoluam împreună pentru Politehnica Timişoara" , a spus Luchin.

El a semnat un contract valabil două sezoane.

În vârstă de 28 de ani, Luchin a evoluat pentru FC Timişoara (2006-2011), Dinamo Bucureşti (2011-2014) şi Botev Plovdiv (2014).

La nivelul echipei naţionale a României, Srgian a adunat opt meciuri şi un gol, el debutând în amicalul câştigat în San Marino, cu 1-0, din 2011.

 

 

Cele mai citite

U Cluj și-a adus golgheter! Cel mai bun marcator din Armenia a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj a oficializat transferul atacantului armean Artur Miranyan, golgeterul campionatului Armeniei, care vine liber de contract la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Golgeterul Armeniei,...

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Marcel Churchill sau războiul rozetelor

Întrebat de ce nu s-au luat măsuri după ce județul Galați a fost lovit de două ori de inundații majore de-a lungul timpului,...
Ultima oră
Pe aceeași temă