19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialFamilia pilotului Adrian Iovan a primit 287.500 euro de Omniasig, după accidentul...

Familia pilotului Adrian Iovan a primit 287.500 euro de Omniasig, după accidentul din Apuseni

Familia pilotului Adrian Iovan, mort într-un accident de avion în munții Apuseni la sfârșitul lunii ianuarie, a primit 287.500 euro de la compania de asigurări Omniasig, în baza poliţei de asigurare de accidente.

Potrivit datelor obţinute de Mediafax referitoare la poliţă, suma asigurată în caz deces şi invaliditate totală permanentă se ridică la 287.500 euro pentru fiecare membru al echipajului şi pentru fiecare pasager.

Familia studentei Aurelia Ion va primi aceeasi sumă, prevăzută în poliţa de asigurare în caz de deces pentru membrii echiajului avionului medical deținut de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă.

Contractul de asigurare a fost valabil pentru perioada 13 mai 2013-12 mai 2014 şi acoperea toate cele 16 avioane şi elicoptere ale Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, care a plătit 160.020 lei pentru poliţă, încheiată în urma unei licitaţii derulată pe www.e-licitatie.ro.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit după ce un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, la 20 ianuarie, într-o zonă din Munţii Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Cele mai citite

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă