25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleDrama prin care a trecut Andreea Bălan după a doua naștere: „Nu...

Drama prin care a trecut Andreea Bălan după a doua naștere: „Nu mai pot avea copii”

Ziua nașterii celei de-a doua fiice a însemnat pentru Andreea Bălan un moment de cumpănă. Artista a suferit un stop cardiac, după ce în timpul nașterii a făcut emoblie amniotică. Din păcate, artista a mărturisit că nu mai poate avea copii:

„Eu nu am realizat ce s-a întâmplat, am făcut șoc. Doctorii mi-au spus că am făcut embolie amniotică, ca mi-a intrat lichidul amniotic în sânge și am făcut stop cardiorespirator. Nu-mi aminteam nimic. Ba chiar făceam glume: uite, domne, era sa mor! Mi-am dat seama ca puteam să mor cu adevărat când am ajuns acasă și mi-a țâșnit sângele din operație! Am fost tăiată de trei ori în decurs de o lună. Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a povestit Andreea în cadrul prodcastului „Acasă La Măruță”.

Andreea a mărturisit că acel episod a făcut-o să-și dorească să se căsătorească cu tatăl copiilor ei, George Burcea, cu care acum se află în plin proces de divorț și tot atunci a hotărât că e timpul ca trupa Andre să se reunească.

Cele mai citite

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă