14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialWimbledon: Andreea Mitu ratează sezonul de iarbă

Wimbledon: Andreea Mitu ratează sezonul de iarbă

Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ajuns la a doua înfrângere consecutivă pe iarbă, după ce a fost eliminată în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului.

Românca a fost eliminată, cu scorul de 6-1, 6-1, în doar 52 de minute, de către Olga Govorţova (Belarus), 122 WTA. Pentru prezenţa sa pe tabloul principal va primi 10 puncte WTA şi un premiu de 29.000 de lire sterline (circa 41.000 de euro).

Românca s-a pregătit, pentru turneul de la Wimbledon, pe terenul de hard de la Centrul Național al Tenisului din București. Majoritatea româncelor se pregătesc pe acest timp de teren înaintea sezonului de iarbă, deoarece în România terenurile de tenis pe iarbă lipsesc aproape în totalitate.

Citește și Exclusiv. La antrenamente cu Andreea Mitu, înaintea Wimbledon 2015. „Agresiv, tare și pe linie!”

Andreea Mitu a ratat sezonul de iarbă, în acest an, ea fiind eliminată tot în primul tur și la s-Hertogenbosch (Olanda, WTA International), competiție care a avut loc înaintea grand slam-ului britanic.

Irina-Camelia Begu şi Monica Niculescu sunt singurele românce calificate în turul al doilea, după ce au luat startul 5 reprezentante ale României.

Citește și Wimbledon: Simona Halep, eliminată de Cepelova. Coșmarul continuă, al doilea grand slam ratat

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă