15.7 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleASA pregฤƒteศ™te ofensiva la titlu: Ce obiective are Dan Petrescu. Au รฎncercat...

ASA pregฤƒteศ™te ofensiva la titlu: Ce obiective are Dan Petrescu. Au รฎncercat sฤƒ-l ia pe Gรขlcฤƒ!

ASA Târgu Mureศ™ se anunศ›ฤƒ din nou principala contracandidatฤƒ la titlu a Stelei în noul sezon, dupฤƒ ce anul trecut a fost la un pas sฤƒ câศ™tige primul sฤƒu campionat din istorie.

Dan Petrescu, noul antrenor a echipei din Târgu Mureศ™, are ca obiectiv un loc pe podium în noul sezon, însฤƒ "Bursucul" are alte planuri. Prezent, alฤƒturi de elevii sฤƒi, în cantonamentul din Austria, el a spus cฤƒ locul al doilea nu este o opศ›iune pentru el deoarece vrea prima poziศ›ie indiferent de competiศ›ie.

Dan Petrescu, revenit în fotbalul românesc dupฤƒ mai bine de cinci ani de zile, ultima datฤƒ câศ™tigând campionatul cu Unirea Urziceni (2009), cu toate cฤƒ este unul dintre cei mai titraศ›i antrenori români de la ora actualฤƒ, se pare cฤƒ nu a fost singura opศ›iune a târg mureศ™enilor. 

Costel Gâlcฤƒ, care a fost înlocuit pe banca Stelei cu Mirel Rฤƒdoi în aceastฤƒ varฤƒ, a spus cฤƒ a fost foarte aproape de a semna cu un alt club din Liga I, încฤƒ de dinainte de a ajunge în Ghencea. El a lฤƒsat de înศ›eles cฤƒ echipa a fost ASA Târgu Mureศ™, conform ProSport LIVE.

Târgu Mureศ™ ar putea adopta aceeaศ™i tacticฤƒ din sezonul trecut, când a atacat titlul doar dupฤƒ ce a devenit o contracandidatฤƒ clarฤƒ a Stelei. Dupฤƒ ce a efectuat câteva transferuri importante, Dan Petrescu a spus, în cadrul cantonamentului din Austria, cฤƒ vrea un trofeu în noul sezon, conform gsp.ro.

“Ne propunem cîลŸtigarea unui trofeu. Locul 2 nu mฤƒ satisface, indiferent de competiลฃie. Mereu mi-am dotir sฤƒ fiu primul, sฤƒ cîลŸtig orice partidฤƒ, chiar ลŸi amicalฤƒ. Apoi trebuie sฤƒ ajungem în grupele Europa League ลŸi în play-off”, a spus Dan Petrescu.

ASA Târgu Mureศ™ a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea, dupฤƒ o luptฤƒ datฤƒ cu Steaua pânฤƒ în ultima etapฤƒ.

 

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ