15.6 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialViktor Orban: Politicile greลŸite pot multiplica migraลฃia รฎn masฤƒ

Viktor Orban: Politicile greลŸite pot multiplica migraลฃia รฎn masฤƒ

Viktor Orban, premierul ungar, a declarat vineri că politicile greşite pot multiplica migraţia în masă şi din acest motiv a decis să continue o politică dură pentru a apăra frontiera, relatează agenţia MTI, preluat de Mediafax.

Referitor la o întâlnire de joi între oficiali ungari şi sârbi, Orban a precizat că premierul sârb Aleksandar Vucici nu este „fericit cu privire la gardul plănuit la frontiera comună”, dar acest lucru este de înţeles. Totuşi, Ungaria şi Serbia trebuie să ajungă la o poziţie comună privind imigraţia, a apreciat premierul ungar. Anii care vor veni nu vor fi uşori din cauza imigraţiei, dar sunt identificate sarcini, există un calendar şi planuri de acţiune care trebuie executate„, a adăugat el.

Orban a mai afirmat că Ungaria şi-a apărat interesele la summitul UE de săptămâna trecută, când s-a luat o decizie privind imigraţia. Ungaria şi Bulgaria vor beneficia de scutiri de la unele măsuri, în condiţiile în care situaţia lor este diferită de a celorlalte state.Situaţia Ungariei este mai dificilă, pentru că grecii nu reuşesc să oprească imigranţii economici la graniţă şi aceştia ajung în Ungaria„, a subliniat premierul. Poziţia Ungariei la summit a fost că nu trebuie să i se impună cote de imigranţi, a adăugat el.

 

Cele mai citite

Netanyahu spune cฤƒ Israelul se confruntฤƒ cu un rฤƒzboi pe ศ™apte fronturi

Netanyahu a afirmat cฤƒ Israelul are dreptul sฤƒ se apere ศ™i cฤƒ nu รฎi va uita pe cei 101 ostatici pe care รฎi va...

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit cu medicul Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ

Monica Bรฎrlฤƒdeanu s-a cฤƒsฤƒtorit pe 5 octombrie 2024 cu Valeriu Gheorghiศ›ฤƒ, renumitul medic, รฎntr-o ceremonie elegantฤƒ desfฤƒศ™uratฤƒ la Palatul Snagov. Evenimentul a fost unul...

Sarea recristalizatฤƒ din Romรขnia care provine dintr-un zฤƒcฤƒmรขnt vechi de 2 milioane de lei

Sarea recristalizatฤƒ vรขndutฤƒ de compania de stat Salrom provine dinte-un depozit vechi de 2 milioane de ani, a transmis Ministerul Economiei, Antreprenoriatului ศ™i Turismului: โ€žศ˜tiaศ›i...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ