16.6 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSportCe spune Cazanciuc despre graศ›ierea lui Monica Iacob-Ridzi

Ce spune Cazanciuc despre graศ›ierea lui Monica Iacob-Ridzi

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat că cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi, aflată la Ministerul Justiției pentru aviz, va urma o procedură de verificare la nivelul Administrației penitenciarelor, potrivit Agerpres.

„Urmează o procedură de verificare la nivelul Administrației penitenciarelor. O să dureze puțin”, a afirmat Cazanciuc, duminică, la Palatul de Justiție.

Citește și: De ce a fost condamnată Monica Iacob Ridzi. Motivarea instanţei

Pe 15 februarie, Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Zilei Tineretului din 2009.

Tiberiu Iacob-Ridzi a depus pe 28 mai la Palatul Cotroceni mai multe documente cu privire la grațierea Monicăi Iacob-Ridzi care însumează aproximativ 2.000 de pagini.

Citește și: Cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi a ajuns pe biroul președintelui. Ce decizie a luat șeful statului

 

Cele mai citite

Hezbollah: Orice legฤƒturฤƒ cu Hashem Safieddine s-a pierdut

Contactul cu Hashem Safieddine, potenลฃial รฎnlocuitor al liderului Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost "pierdut" de la loviturile israeliene de vineri din apropierea Beirutului, care...

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ