23.1 C
Bucureศ™ti
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasฤƒLifestyleS-a RUPT din nou filmul pentru Bourceanu. A suferit o nouฤƒ accidentare...

S-a RUPT din nou filmul pentru Bourceanu. A suferit o nouฤƒ accidentare gravฤƒ

Alexandru Bourceanu s-a accidentat din nou, o dată ce a revenit în Turcia de la Steaua. Mijlocașul s-a lovit din nou la genunchi în timpul unui antrenament, iar în funcție de verdictul medicilor el ar putea absenta de pe teren până la 6 luni de zile.

Fostul căpitan stelist, în vârstă de 30 de ani, a alunecat la un antrenament și a rămas cu genunchiul prins sub el. A avut nevoie de intervenția colegilor pentru a putea ajunge la marginea colegilor, potrivit Fanatik.com.tr.

Bourceanu va fi supus unui RMN, iar cel mai probabil verdict pe care îl vor da medicii va fi ruptură a ligamentelor încrucișate. 

”S-a auzit pur și simplu o trosnitură, jucătorul a rămas întins pe gazon, iar accidentarea pare una gravă. Bourceanu se pregătea foarte bine, avea planuri mari la Trabzon. Dorea să revină la forma care la consacrat, din iarna lui 2014 de la Steaua. Își propusese să revină în circuitul echipei naționale, era foarte determinat, dar a venit acest ghinion…Îi va fi făcut un RMN, pentru că deocamdată are genunchiul umflat”, a declarat un oficial al lui Trabzonspor pentru presa turcă.

Bourceanu a revenit la Trabzonspor în această vară, după ce a stat un sezon, sub formă de împrumut, la Steaua, echipă care l-a consacrat. De când a plecat în Turcia, în urmă cu aproape un an și jumătate, Bourceanu a ajuns la a doua accidentare gravă. El a mai suferit o accidentare similară, care a necesitat o operație și în urma căreia a rămas jumătate de an în afara terenului.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: รŽn mod categoric voi demisiona, dacฤƒ PNL iese de la guvernare

Premierul a declarat cฤƒ se spun multe "tรขmpenii" รฎn campania electoralฤƒ Marcel Ciolacu a afirmat, รฎnainte de ศ™edinศ›a de Guvern, cฤƒ โ€se spun multe tรขmpenii...

Suspendare drasticฤƒ pentru rasism! Marco Curto sancศ›ionat dupฤƒ incidentul cu Hwang Hee-chan

FIFA a decis suspendarea lui Marco Curto pentru 10 meciuri, dupฤƒ un incident rasist รฎn timpul unui amical รฎntre Como ศ™i Wolverhampton. รŽn luna iulie...

FCSB aศ™teaptฤƒ รฎncฤƒ plata pentru Florinel Coman! FIFA va lua o decizie รฎn decembrie

Deศ™i transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa a fost finalizat รฎn varฤƒ pentru 5 milioane de euro, FCSB nu a primit รฎncฤƒ banii...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ