21.2 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăSpecialTRAGEDIE în Cluj: Un tânăr a murit STRIVIT de un planșeu din...

TRAGEDIE în Cluj: Un tânăr a murit STRIVIT de un planșeu din beton

Un tânăr din județul Bistrița-Năsăud care lucra la construirea unui bloc de locuinţe în Cluj-Napoca a murit, miercuri, strivit de un planșeu din beton amplasat pe un balcon, informează Mediafax.

Inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Emilian Roșca, a declarat, că tânărul era angajat cu forme legale la o firmă din Dej, care construia un bloc de locuințe în Cluj-Napoca.

Citește și: Un bărbat din Harghita, transportat de URGENȚĂ la spital, după ce a fost muşcat de un ȘARPE

„ITM Cluj a declanșat o anchetă în cazul unui accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 28 de ani, muncitor cu forme legale la o firmă din Dej care construia un bloc pe strada Ștefan Augustin Doinaș din Cluj-Napoca. Acesta lucra la un planşeu de umbrire a unui balcon, la etajul al cincilea al blocului, care se afla deasupra capului său. În timp de folosea un utilaj pentru tăiatul fierului-beton, planşeul s-a desprins şi l-a strivit, iar bărbatul a decedat”, a spus Roşca.

Potrivit acestuia, ITM Cluj verifică în ce măsură au fost respectate normele de protecție a muncii și de securitate în muncă.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Mediafax că beneficiarul lucrării a fost cel care ar fi dispus bărbatului să taie acel planșeu.

 

Cele mai citite

TRAGEDIE: O tânără de 27 de ani și părinții ei au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița

O tânără și părinții ei au fost găsiți morți, sâmbătă seară, în apartamentul lor din Bistrița, în urma unui apel la 112 care anunța...

Klaus Iohannis la Sommet-ul Francofoniei: Acordăm o atenție deosebită oportunităților economice din spațiul francofon

Una dintre prioritățile majore ale Francofoniei o reprezintă educația și formarea tinerilor, a declarat președintele Iohannis la Paris Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă,...

Mașină lovită de tren în Argeș. Șoferul a scăpat cu viață

Un bărbat de 51 de ani a fost implicat într-un accident grav într-o comună din județul Argeș, după ce mașina sa a fost lovită...
Ultima oră
Pe aceeași temă