22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleLiga I Etapa a 2-a: Final de etapă, cu remiză la Botoșani....

Liga I Etapa a 2-a: Final de etapă, cu remiză la Botoșani. Rezultate complete UPDATE

UPDATE: Etapa a doua a început cu victorii pentru Iași și Dinamo, schimbând astfel liderul din debutul sezonului. Alte echipe, precum Steaua și ASA au și ele șansa lor pentru a urca pe prima poziție, până la finalul acestei etape.

Rezultatele și programul etapei a doua:

Vineri

Concordia Chiajna – CSMS Iaşi 0-1

Gol: Bole (min 6)

Dinamo Bucureşti – CS U Craiova 1-0

Gol: Rotariu (min 86)

Sâmbătă

Petrolul Ploieşti – Voluntari 1-1

Goluri: Nepomuceno (55) – Vâlceanu (54)

Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti 0-3

Goluri: Chipciu (28, 52), Hamroun (64)

Duminică

CFR Cluj – ACS Poli Timişoara 1-0

Gol: Jakolis (56)

Astra – ASA Tg Mureş 1-5

Goluri: Budescu (24) – Mureșan (7), Jazvic (12), Jazvic (40), Axente (77), Manolov (89)

Luni

Botoşani – Viitorul 2-2

Goluri: Croitoru (19, 56) – Mitrea (3), Filip (33).

–-

Noul sezon al Ligii I ajunge în acest week-end la cea de a doua etapă, una care va contura clasamentul din debutul sezonului. Duelul dintre Dinamo și CSU Craiova se anunță cel mai puternic din această rundă.

O etapă în care clasamentul va rămâne unul provizoriu până la ultima partidă, runda a doua aduce câteva meciuri care pot avea un deznodământ surpriză. În timp ce Pandurii își va apăra poziția de lider, acest loc va putea fi atacat chiar și de către Botoșani, echipă care va disputa ultimul meci.

Vezi și Clasamentul sezonului 2015/2016 înaintea Etapei a 2-a

Dinamo și Craiova ratează cupele europene în acest sezon, însă au șanse mari să evolueze în următorul. Până atunci cele două se vor concentra pe lupta din campionat, una care va fi mult mai strâns, având în vedere că obiectivul tuturor echipelor va fi încheierea sezonului pe cele 6 locuri din play-off.

În prima etapă, una a remizelor, ambele cluburi au terminat la egalitate: ASA Tg. Mureș – Dinamo 0-0, CSU Craiova – Botoșani 0-0. Printre puținele echipe cu stabilitate financiară din Liga I, Dinamo și CSU vor duce o luptă egală, având în vedere că valoarea celor două loturi este asemănătoare. Duelul antrenorilor va fi unul la fel de interesant, pe de o parte aflându-se Mircea Rednic, în calitate de gazdă în Ștefan cel Mare, iar pe de alta Emil Săndoi și Sorin Cîrțu.

Citește și Liga Campionilor: Steaua și-a aflat adversara din turul 3. Cine urmează după Trencin

Duelul dintre Steaua și Pandurii ar putea duce la detronarea liderului de la finalul primei etape. Gorjenii vor avea nevoie de o victorie pentru a fi siguri că-și vor păstra poziția în clasament, însă elevii lui Rădoi speră să spargă gheața în noul sezon, după remiza albă, cu Petrolul, de săptămâna trecută.

După ce și-a rezolvat în mare parte calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor încă din meciul tur, echipa lui Mirel Rădoi vrea acum să-și asigure un parcurs cât mai ușor în campionatul intern, motiv pentru care singura opțiune din meciul cu Pandurii este victoria.

În prima etapă, Pandurii a obținut singura victorie a rundei, după 1-0 cu nou-promovata Poli Timișoara. De altfel, pentru echipa de vestul României urmează un alt meci greu, cel cu CFR Cluj.

 

 

 

Cele mai citite

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

VIDEO. Aurelian Temișan, reacție după ce Andreea Bălan a părăsit „Te cunosc de undeva”

Aurelian Temișan a vorbit pentru prima dată despre plecarea neașteptată a Andreei Bălan din emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde au fost colegi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă