12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialFlorin Brăcea este noul şef al Direcţiei Rutiere din Poliție

Florin Brăcea este noul şef al Direcţiei Rutiere din Poliție

Comisarul şef Florin Brăcea, a fost împuternicit, miercuri, în funcţia de director al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română, în locul lui Lucian Diniţă, informează Mediafax.

"Prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 28 mai a.c., comisar-şef de poliţie Brăcea Florin, adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Comisarul şef Lucian Diniţă a fost eliberat din funcţia de director al Direcţiei Rutiere din Poliţia Română în 30 aprilie. După eliberarea din funcţie a lui Diniţă, atribuţiile acestuia au fost preluate de adjuncţii Costin Tătuc şi Cristian Crai.

Lucian Diniţă şi trei subalterni ai acestuia cu funcţii de conducere – Costin Tătuc, şeful Poliţiei Autostrăzi, Carol Vârnă şi Paul Toma, tot de la Direcţia Rutieră – sunt cercetaţi prealabil, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, în contextul cazului ofiţerului cercetat penal după ce a fost prins cu permis de conducere fals.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă