12.2 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialBucharest Trophy 2014: Campioana Turciei la handbal vine la turneul bucureștean

Bucharest Trophy 2014: Campioana Turciei la handbal vine la turneul bucureștean

Bucharest Trophy, turneu amical nou înființat, aduce în Capitala României 5 cluburi de handbal din Europa, cea de a șasea echipă fiind organizatoarea, CSM București. Campioana Turciei, Muratpasa Belediyesi, care a confirmat ultima prezența, este cea care încheide tabloul competiției.

"Bucharest Trophy 2014" se află la prima ediție, urmând să fie organizată anual de către CSM București sub deviza "Bucureştiul iubeşte handbalul". La prima ediție cele cinci cluburi invitate sunt: Buducnost Podgorica (finalista Ligii Campionilor, Muntenegru), Viborg HK (finalista Cupei Cupelor EHF, Danemarca) , Rostov Don (locul 3 Rusia), BBM Bietigheim (locul 3 play-out prima ligă Germania).

La Buducnost Podgorica  joacă şi Cristina Neagu, jucătoare de bază atât în campionat, cât și în cupele europene.

Turneul "Bucharest Trophy 2014" se va desfăşura în perioada 21-24 august. Competiția va fi organizată sub forma unui turneu cu două grupe a câte 3 echipe și cu faze eliminatorii. La finalul celor trei meciuri din ficare grupă, locul 1 din grupa A va juca în compania locului 1 B în finala competiției, locul 2 A va evolua împotriva locului 2 B în finala mică, iar cele două de pe locul 3 vor juca pentru locurile 5-6 ale turneului.

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă